Δέκα «αθώες» κινήσεις που δείχνουν ότι ο πρώην σου σε θέλει πίσω

Πάντα, βέβαια, σε περίπτωση που οι σχέσεις σας παραμένουν καλές.

Δέκα «αθώες» κινήσεις που δείχνουν ότι ο πρώην σου σε θέλει πίσω

Όταν τελειώνει μια σχέση, μπορεί να μην περιμένεις να ακούσεις ξανά νέα από τον πρώην σου. Αλλά μπορεί να έρθει μια μέρα που θα στείλει ένα μήνυμα ή ένα καλά μελετημένο email και, ακριβώς έτσι, θα αναρωτηθείς αν είναι σημάδι ότι μπορεί να θέλει να ξαναβρεθείτε.

Υπάρχουν 10 κινήσεις που μπορεί να κάνει ο πρώην σου και οι οποίες ενδεχομένως να φαίνονται αυθόρμητες ωστόσο μπορεί να κρύβουν την επιθυμία του για επανασύνδεση.

Πάντα, βέβαια, σε περίπτωση που οι σχέσεις σας παραμένουν καλές.

Είναι αυτός που προσπαθεί να επικοινωνήσει

Είναι σημάδι αν είναι εκείνος που ξεκινά όλη την επικοινωνία και αν ανταποκρίνεται στα μηνύματά σου γρήγορα.

Ρωτά για το πώς πάει η συναισθηματική σου ζωή

Αν και είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις αν κάποιος είναι σε σχέση ρίχνοντας μια ματιά στα social media του, αν ο πρώην σου ενδιαφέρεται να αναζωπυρώσει τα πράγματα, μπορεί να συνεχίσει να κατευθύνει τη συνομιλία σας προς αυτή την κατεύθυνση ούτως ή άλλως.

Aντιδρά με ζήλεια

Αν ο πρώην σου θέλει απλώς να είσαστε φίλοι, δεν θα αντιδράσει όταν αναφέρεις όλα τα ραντεβού που είχες πρόσφατα από το Tinder. Αλλά αν αντιδράσει με ζήλεια, το πιθανότερο είναι ότι εξακολουθεί να έχει αισθήματα για εσένα — και ίσως ήλπιζε ακόμη και σε μια επανασύνδεση.

Σου αποκαλύπτει την κατάσταση της σχέσης του

Παρομοίως, αν ο πρώην σου αρχίσει να σου λέει ότι είναι ελεύθερος, σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος που στο λέει.

Συνεχίζει να αναφέρει χαριτωμένες αναμνήσεις από το κοινό παρελθόν

Αν ο πρώην σου βρίσκει τρόπους να μιλήσει για χαρούμενες αναμνήσεις από το παρελθόν, μπορεί ακόμη και να ενδιαφέρεται να ξαναβρεθεί μαζί σου, αλλά φοβάται να κάνει την πρώτη κίνηση.

Βρίσκει τυχαίες δικαιολογίες για να σου μιλήσει

Εάν ο πρώην σου στείλει μήνυμα από το πουθενά για να πει πράγματα όπως, «ουάου, τρώω αυτή την υπέροχη πίτσα (στο αγαπημένο σας μαγαζί) και σε σκέφτηκα» ή «ξέρεις κανένα καλό ταϊλανδέζικο εστιατόριο;» μπορεί να σημαίνει ότι ψάχνει τρόπους να σου μιλήσει.

Ρωτά κοινούς φίλους για εσένα

Εάν ο πρώην σου είναι περίεργος για το πώς τα πας και πηγαίνει στους φίλους σας για να εκμαιεύσει πληροφορίες, θεώρησε ότι είναι ένα ακόμη σημάδι ότι μπορεί να θέλει να ξαναβρεθείτε μαζί.

Διατηρεί σχέση με την οικογένειά σου

Το να παραμένει σε επαφή με τη μαμά σου ή να στέλνει μηνύματα «Χρόνια Πολλά» στα αδέρφια σου, μπορεί να σημαίνει ότι ο πρώην σου ψάχνει τρόπους να παραμείνει συνδεδεμένος μαζί σου.

Προσπαθεί να σε κάνει να ζηλέψεις

Δημοσιεύει ο πρώην σου τα νέα του φλερτ και φαινομενικά απευθύνεται σε εσένα; Αν και δεν συμβαίνει πάντα, ένας πρώην μπορεί να κάνει δημόσια προσπάθεια για να δείξει ότι «έχει προχωρήσει» και ότι βγαίνει με κάποια νέα σχέση, ενώ στην πραγματικότητα θέλει να σε κάνει να επιστρέψεις.

Προσποιείται ότι χρειάζεται βοήθεια για κάτι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν ο δικός σου φαίνεται να βρίσκει δικαιολογίες για να σε δει, λέγοντας πράγματα όπως, «Γεια, μπορείς να με βοηθήσεις να αγοράσω μια μπλούζα, γιατί δεν ξέρω τι να διαλέξω», κάνε το επόμενο βήμα και ρώτησε τον τι πραγματικά θέλει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.