ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έρευνα αναφέρει ότι πάντα ο/η πρώην επιστρέφει τα Χριστούγεννα

Ενδιαφέρει όλους τους πρόσφατα χωρισμένους

Έρευνα αναφέρει ότι πάντα ο/η πρώην επιστρέφει τα Χριστούγεννα

Οι έρευνες για το σεξ και τις σχέσεις δίνουν και παίρνουν καθημερινά, τώρα όμως μία νέα έρευνα βγήκε στην επιφάνεια η οποία ενδιαφέρει όλους τους πρόσφατα χωρισμένους.

Μπορεί να σκέφτεσαι πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς αλλά όμως κάνεις λάθος. Τώρα αυτό εμείς δεν ξέρουμε αν εσύ το παίρνεις για καλό, σίγουρα όμως η στατιστική επιστήμη και συγκεκριμένα το dating app eHarmony αυτό μας λέει.

«Συχνά οι σχέσεις τελειώνουν για συγκεκριμένους και σοβαρούς λόγους, όπως η έλλειψη επικοινωνίας για παράδειγμα ή συμβατότητας. Αν αυτό σου ακούγεται οικείο, αντί να επανεξετάσεις μια σχέση όπου τα ίδια ζητήματα θα μπορούσαν να προκύψουν ξανά, σου προτείνουμε να ξοδέψεις χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σου και να απολαύσεις την χαλάρωση ποιυ πρσφέρουν οι ημέρες που διανύουμε. και να θυμάσαι το εξής:

Η επιστροφή στο παρελθόν και σε μια σχέση που δεν είχε μέλλον το πιο πιθανό είναι να καταστρέψει τις πιθανότητές σου να κάνεις μια νέα, μακροχρόνια σχέση».

Μέσα στις γιορτές γίνονται πολλά και διάφορα, βλέπεις οικογένεια, παίρνεις και δίνεις δώρα, χωρίζεις, βρίσκεις νέα αμόρε, θυμάσαι παλιά κτλπ. Υπάρχει ποικιλία πραγμάτων που συμβαίνουν μέσα στα Χριστούγεννα και αυτό το βλέπουμε κάθε χρόνο.

Μία από αυτές τις πράξεις είναι να γυρίσει η πρώην σου και να θέλει να είστε και πάλι μαζί. Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει το dating app eHarmony.

Πρόσφατη έρευνα λοιπόν που διεξήχθη από την ιστοσελίδα γνωριμιών eHarmony προειδοποιεί ότι μια μεγάλη μερίδα singles -γυναίκες και άντρες- τείνουν να θυμούνται τους πρώην συντρόφους τους τις ημέρες των εορτών και να επικοινωνούν μαζί τους.

Αυτό φυσικά έχει αντίκτυπο στο ίδιο το app έτσι εμείς μπαίνουμε για τα καλά μέσα στην έρευνα αυτή και ανακαλύπτουμε τι ακριβώς βρήκε. Έχει πραγματικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δεις το αποτέλεσμα αυτής της έρευνας.

Γιατί όμως γυρνάμε στις πρώην μας; Και γιατί εκείνες επίσης γυρνάνε σε εμάς; Αυτό δεν μπορούμε να το καταλάβουμε εύκολα όταν είμαστε από τη μέσα πλευρά μίας κακής σχέσης, σίγουρα όμως κάποιος από έξω μπορεί να μας εξηγήσει.

Αυτό ακριβώς κάνει και αυτή έρευνα, εξηγεί ποιοι το κάνουν αυτό, δηλαδή να γυρνάνε εν μέσω γιορτών, στους πρώην τους και στις πρώην τους.

Σύμφωνα με το dating site, η τάση αυτή των πρώην να εμφανίζονται σαν φάντης μπαστούνι την περίοδο των Χριστουγέννων και να «ψάχνονται» ονομάζεται marleying.

Ο όρος είναι εμπνευσμένος από την «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Καρόλου Ντίκενς και τον Jacob Marley, τον νεκρό συνεργάτη του Ebenezer Scrooge, το φάντασμα του οποίου τον στοίχειωσε την παραμονή των Χριστουγέννων.

Στην έρευνα του eHarmony συμμετείχαν 4.054 ενήλικες singles του Ηνωμένου Βασιλείου, με το 11% εξ αυτών να παραδέχεται ότι αναζητά κάποιον ή κάποια πρώην τους λίγο πριν τα Χριστούγεννα ή μες στην γιορτινή περίοδο.

Συνήθως πρόκειται για άτομα που επιστρέφουν στην πόλη από την οποία κατάγονται κατά τη διάρκεια των εορτών και αισθάνονται μοναξιά και νοσταλγία για μια παλιά σχέση τους ή για το πώς ήταν η ζωή τους παλιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ανέφεραν, άλλοι αναζητούν μια εφήμερη σχέση με τον/την πρώην στις γιορτές, άλλοι προσπαθούν να τα φτιάξουν ξανά μαζί τους, ενώ κάποιοι άλλοι θέλουν απλώς να τους μιλήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.