ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γυναίκα βρήκε κρυφά εραστή για να πληρώνει το στεγαστικό δάνειο που είχε με τον σύζυγο της

Η 37χρονη είναι παντρεμένη εδώ και μια δεκαετία

Γυναίκα βρήκε κρυφά εραστή για να πληρώνει το στεγαστικό δάνειο που είχε με τον σύζυγο της

Τα οικονομικά προβλήματα μπορούν πολλές φορές να φέρουν τη ρήξη ανάμεσα σε ένα ζευγάρι.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση ενός ζευγαριού στη Βρετανία οι οποίοι τσακώνονταν συχνά για το στεγαστικό δάνειο που έχουν πάρει, με αποτέλεσμα η σύζυγος να βρει κρυφά εραστή, ο οποίος αποφάσισε να πληρώνει το χρέος της.

Συγκεκριμένα, η 37χρονη Julia (δεν αποκάλυψε το αληθινό όνομα της) μίλησε στη mirror.co.uk και είπε πως είναι παντρεμένη εδώ και μια δεκαετία με τον 40χρονο σύζυγο της και ζουν στο Ντόρσετ, ενώ έχουν και δύο παιδιά. Παρόλα αυτά, τσακώνονται συχνά, επειδή εκείνος αγχώνεται για την οικονομική τους κατάσταση κι ιδιαίτερα για το στεγαστικό δάνειο.

Έτσι, εκείνη εν μέσω αφόρητης πίεσης -όπως υποστηρίζει αποφάσισε να μπει σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών, όπου γνώρισε έναν 37χρονο που έχει μια «επιτυχημένη» δουλειά και οικονομική επιφάνεια.

Όπως ανέφερε η ίδια, δεν σκέφτηκε στιγμή αν εκείνος έχει χρήματα, απλά ήθελε να μπορεί να περάσει χρόνο με κάποιον. Έτσι, αφού συστήθηκαν και έμαθαν ο ένας για τη ζωή του άλλου, εκείνος προθυμοποιήθηκε να πληρώνει το στεγαστικό δάνειο της.

Μέχρι στιγμής, της έχει δώσει περίπου 3.000 ευρώ και κάθε φορά βάζει τα χρήματα στον λογαριασμό της για να τα καταθέσει εκείνη στην τράπεζα, ώστε να μη φανεί τίποτα ύποπτο.

Μάλιστα, η Julia αναφέρει ότι αν και φοβάται μήπως ο σύζυγος της μάθει την αλήθεια, δεν ανησυχεί ιδιαίτερα, αφού πλέον αισθάνεται άνετα, ειδικά από τη στιγμή που τακτοποίησε εν μέρει τα οικονομικά της προβλήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον, με αφορμή το γεγονός ότι τα παιδιά της πηγαίνουν νηπιαγωγείο και δημοτικό, μπορεί να ξεκλέβει αρκετές μέρες μέσα στην εβδομάδα και να συναντιέται κρυφά με τον εραστή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.