ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Pretzel: Αυτή είναι η στάση που ψάχνουν περισσότερο οι χρήστες του διαδικτύου

«Είναι η ιδανική στάση για βαθιά διείσδυση»

Pretzel: Αυτή είναι η στάση που ψάχνουν περισσότερο οι χρήστες του διαδικτύου

Αν νομίζατε πως οι πιο δημοφιλείς στάσεις στο σεξ είναι το doggy και το ιεραποστολικό, κάνετε λάθος, καθώς σύμφωνα με το διαδίκτυο, η πιο δημοφιλής στάση αυτή τη στιγμή είναι η… Pretzel.

Η εν λόγω στάση βρέθηκε στην κορυφή των διαδικτυακών αναζητήσεων για σεξουαλικές στάσεις σε 14 πολιτείες των ΗΠΑ.

Κατά τη δημοφιλή όπως φαίνεται στάση, το άτομο που βρίσκεται από κάτω ξαπλώνει στο πλάι, ενώ το άτομο από πάνω γονατίζει, καβαλώντας το κάτω πόδι του/της συντρόφου και κρατώντας το άλλο, επιτρέποντας έτσι βαθύτερη διείσδυση.

Τα υπέρ και τα κατά

«Η στάση Pretzel είναι επιτρέπει τη βαθύτερη διείσδυση» εξηγεί η Cobb, χαρακτηρίζοντάς την ιδανική για παρτενέρ με μεγάλη διαφορά ύψους.

Έπειτα, συμπληρώνει ο Δρ Kerner, προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων για παιχνίδι με το στήθος ή την κλειτορίδα της συντρόφου με τα χέρια ή ακόμα και με ερωτικά βοηθήματα.

Η «βαθιά οπτική επαφή» κατά τον Δρ Kerner, είναι το σημαντικότερο ατού της στάσης, καθώς προάγει την οικειότητα αλλά επιτρέπει και τη μεταφορά της έντασης που έχει το βλέμμα στη συνουσία και την απογείωση έτσι της σεξουαλικής εμπειρίας.

Στα κατά οι ειδικοί συγκαταλέγουν την επιδεξιότητα που απαιτείται από τους συντρόφους στην πάνω πλευρά και την άβολη ίσως στάση για τους παρτενέρ κάτω έτσι όπως θα πρέπει να έχουν στρίψει τον κορμό τους, και πιθανώς επώδυνη αν δεν αντέχουν τη βαθιά διείσδυση ή έχουν κάποιο πρόβλημα όπως πόνο στο ισχίο.

Αντίστοιχα, μπορεί να προκαλέσει δυσφορία στους παρτενέρ από πάνω αν έχουν θέματα πόνου με την πλάτη.

Έπειτα, μάλλον θα απογοητεύσει τα άτομα που θέλουν γρήγορες εναλλαγές, εκτός αν δεν έχουν πρόβλημα να αφιερώσουν λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω για να «ξεμπλέξουν» τα κορμιά τους για την επόμενη στάση.

Άλλωστε, η στάση επιδέχεται προσαρμογές, όπως αλλαγή στη γωνία διείσδυσης αν οι παρτενέρ από κάτω φέρουν τα γόνατα πιο κοντά στο στήθος τους, αλλά και στην ένταση της πράξης αν αγκιστρώσουν το πόδι πίσω γύρω τους παρτενέρ ώστε να ελέγχουν την κίνηση.

Τρεις συμβουλές για τους αρχάριους

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, μια καλή σκέψη θα ήταν οι σύντροφοι να δοκιμάσουν και τις δύο πλευρές για να βρουν ποια προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση και έπειτα:

  • οι παρτενέρ που ξαπλώνουν ανάσκελα να βρουν τη θέση του σώματος που νιώθουν ανετότερα
  • αν αποζητούν διέγερση της κλειτορίδας, να επικεντρωθούν περισσότερο στην κίνηση της λεκάνης
  • για περισσότερη ποικιλία, δοκιμή της στάσης σε διαφορετικά έπιπλα όπως ο καναπές ή το τραπέζι της τραπεζαρίας.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.