Σίγουρα θα ταυτιστείτε: Αυτοί είναι οι πιο συχνοί λόγοι που τσακώνονται τα ζευγάρια

Τι έδειξε έρευνα

Σίγουρα θα ταυτιστείτε: Αυτοί είναι οι πιο συχνοί λόγοι που τσακώνονται τα ζευγάρια

Οι Βρετανοί εκτός από το Brexit, το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, τον Χάρι και τη Μέγκαν ασχολούνται και με τις σχέσεις. Πρόσφατη βρετανική έρευνα έδειξε ότι υπάρχει λίστα με λόγους που τσακώνονται τα ζευγάρια και μάλιστα αρκετά συχνά μέσα στο μήνα.

Ο συχνότερος λόγος που τσακώνονται οι Βρετανοί, είναι το καπάκι της τουαλέτας.

Δεύτερος λόγος είναι το πλύσιμο των πιάτων, ενώ τρίτο είναι τα ξεχασμένα ανοιχτά φώτα.

Το δείγμα ήταν αρκετά μεγάλο 2000 βρετανοί κλήθηκαν να απαντήσουν σε συγκεκριμένες ερωτήσεις και αναδείχθηκαν “σοβαρά” ενδοοικογενειακά προβλήματα.

Τέταρτος λόγος είναι όταν ξεκινάν τις δουλειές του σπιτιού, αλλά δεν τις τελειώνουν. Τα νερά μετά το ντουζ, και το ξεσκόνισμα ακολουθούν.

Ψηλά στη λίστα ήταν το φαγητό στο κρεβάτι, οι πολλές ώρες στο διαδίκτυο και το κινητό τηλέφωνο.

Τα σκουπίδια μέσα στο σπίτι μπορούν να πυροδοτήσουν μάχη μεταξύ των δύο φύλων.

Ενώ και το τι θα δούνε στη τηλεόραση φαίνεται πως μπορεί να οδηγήσει στα άκρα ένα ζευγάρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μοιάζουμε λέτε με τους Βρετανούς;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.