ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Σχόλασε» ο γάμος μέσα σε 24 ώρες: Ο λόγος… της έτριψε την γαμήλια τούρτα στο πρόσωπο!

Η νύφη ήταν κλειστοφοβική και πανικοβλήθηκε όπως λέει!

«Σχόλασε» ο γάμος μέσα σε 24 ώρες: Ο λόγος… της έτριψε την γαμήλια τούρτα στο πρόσωπο!

Ούτε 24 ώρες δεν κράτησε ο γάμος ενός ζευγαριού, αφού αμέσως μετά τη δεξίωση η νύφη ζήτησε από τον γαμπρό να χωρίσουν.

Ο λόγος; Παραβίασε τον μοναδικό αδιαπραγμάτευτο όρο που του είχε βάλει… Να μην της τρίψει τη γαμήλια τούρτα στο πρόσωπο.

Όπως λέει η κλαίουσα νύφη:

«Παντρεύτηκα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και ελπίζω το διαζύγιο να έχει βγει ως το τέλος του μήνα».

Σύμφωνα με την ίδια, οι δυο τους προετοιμάζονταν για την μεγάλη ημέρα και εκείνη του ξεκαθάρισε ότι δεν θα της έτριβε τούρτα στα μούτρα στη δεξίωση.

«Ο μόνος αυστηρός κανόνας μου ήταν ότι δεν θα μου έτριβε τούρτα στο πρόσωπο στη δεξίωση. Όντας ένας λογικός άνθρωπος που με ξέρει καλά, δεν θα το έκανε. Αντ’ αυτού, με άρπαξε από το πίσω μέρος του κεφαλιού και έσπρωξε το κεφάλι μου μέσα στην τούρτα», σημείωσε η νύφη και πρόσθεσε ότι ο γαμπρός είχε εκ των προτέρων σχεδιάσει να το κάνει, αφού είχε εφεδρικά cupcakes για την τούρτα που καταστράφηκε.

«Έφυγα. Την επόμενη μέρα του είπα ότι τελειώσαμε», παραδέχτηκε η νύφη. Ωστόσο, είπε ότι δεν συμφώνησαν όλοι με την απόφασή της και ότι οι φίλοι και η οικογένειά της την ενθάρρυναν να του δώσει μια «δεύτερη ευκαιρία».

Είπε επίσης ότι της είπαν ότι «αντιδρά υπερβολικά» λόγω των προβλημάτων της με την κλειστοφοβία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι πολύ κλειστοφοβική μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα πριν από χρόνια, και πανικοβλήθηκα απόλυτα όταν με έσπρωξε στην τούρτα και με κράτησε εκεί», εξήγησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.