ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Τέσσερις στάσεις στο σεξ για να μη σας παίρνουν «χαμπάρι» οι γείτονες

Οδηγίες για σεξ στα «βουβά»

Τέσσερις στάσεις στο σεξ για να μη σας παίρνουν «χαμπάρι» οι γείτονες

Το σεξ είναι μια πολύ προσωπική στιγμή, και μπορεί για κάποιους να είναι αρκετά «ερεθιστικό» να ακούγονται, για άλλους πάλι είναι κάτι που προτιμούν να κρατήσουν «μυστικό».

Παρακάτω θα δείτε μερικές στάσεις για σεξ στα «βουβά».

Πιστεύετε ότι η υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό πρόκειται περί:

  • Επαναλαμβανόμενου βιασμού από τους πελάτες του μαστροπού Η.Μίχου; (7%, 884 Votes)
  • Δράσεις εγκληματικής οργάνωσης εκπόρνευσης ανηλίκου; (17%, 2.220 Votes)
  • Και των δύο (73%, 9.352 Votes)
  • Κανένα από τα δύο (2%, 280 Votes)

Σύνολο ψήφων: 12.736

Loading ... Loading ...

1. Το παραδοσιακό ιππαστί

Αυτό της βαρεμάρας που δεν θέλεις καν να χαλάσεις την στάση σου. Θα χρειαστείς μπόλικα μαξιλάρια για την πλάτη και εκείνη να στηρίζεται στις πατούσες ενώ είναι από πάνω σου. Με τα χέρια σου στη μέση της θα μπορείς να ελέγχεις τον ρυθμό σας μέχρι να τελειώσεις. Αν σε αφήσει δηλαδή.

2. Το ιεραποστολικό

Πρέπει να παραδεχτείς ότι έχει μία ηρεμία το ιεραποστολικό. Όχι βέβαια πως δεν μπορείς να το κάνεις πιο έντονο, αλλά το ιεραποστολικό είναι η κατεξοχήν στάση όπου το ζευγάρι μπορεί να κάνει τη δουλειά του έντονα και γρήγορα λόγω της καλύτερης διείσδυσης, αλλά και συνάμα αθόρυβα. Προτίμησέ το.

3. Το αντικριστό κουτάλι

Η παραδοσιακή στάση του κουταλιού, περιλαμβάνει ότι θα την πιάσεις αγκαλιά ενώ σου έχει γυρισμένη την πλάτη. Το αντικριστό όμως περιλαμβάνει μικρές και ελεγχόμενες διεισδύσεις, ώστε να κυλήσουν τα πράγματα ήρεμα και απολαυστικά χωρίς φωνές.

4. Η παραλλαγή της γιόγκα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γνωστή και ως η στάση «om», στοχεύει περισσότερο στην επαφή και την ικανοποίηση, παρά στην ένταση και στις κραυγές που θα έχεις συνηθίσει από τις ταινίες πορνό. Εκείνη βρίσκεται κυριολεκτικά στην αγκαλιά σου με τα πόδια σας να διασταυρώνονται και με εσένα να κάθεσαι στη στάση του λωτού. Σύμφωνα με το κάμα σούτρα είναι από τις πιο αποτελεσματικές σε διέγερση στάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.