ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το νέο φαινόμενο που κάνει «θραύση» στο TikTok και μπορεί να καταστρέψει την ερωτική σου ζωή

Έχεις ακούσει για το φαινόμενο beige flag;

Το νέο φαινόμενο που κάνει «θραύση» στο TikTok και μπορεί να καταστρέψει την ερωτική σου ζωή

Οι πληροφορίες που δίνουμε για τον εαυτό μας στα προφίλ γνωριμιών είναι συνήθως αρκετά περιορισμένες. Εξάλλου, είναι δύσκολο να απογυμνώσεις την ψυχή σου με 500 χαρακτήρες ή λιγότερους.

@itscaito

beige flags made it to MASHABLE!! this is a very cool article you should definitely take a lookie 👀 thank you team this is all so fun 💖 #beigeflags #datingapps #hingedating #mashable #datingadvice #bumbledating

♬ original sound – Caito

Αλλά αυτό σημαίνει ότι τόσα πολλά από τα προφίλ γνωριμιών που περιηγείσαι σε διάφορες εφαρμογές είναι γεμάτα με αυτά που οι χρήστες του TikTok περιγράφουν ως “μπεζ σημαίες” – μια προτροπή ή φωτογραφία που υποδηλώνει ότι το άτομο πίσω από αυτό μπορεί να είναι λίγο βαρετό.

Αυτό δηλώνει δηλαδή η Caitlin MacPhail, εμπνεύστρια του «Beige flag trend» στο Tik Tok. To πρόβλημά της ξεκίνησε από τη μυστικοπάθεια των περισσότερων χρηστών των social όταν θέλουν να βρουν ταίρι.

Σχόλια περί ανέμων και υδάτων, φωτογραφίες που αποκαλύπτουν μόνο το 1/3 της εικόνας τους, «safe» αναφορές σε μουσική, ταινίες και σειρές όπως το Game of Thrones και τα Φιλαράκια, πράγματα δηλαδή που χαίρουν συνολικής αποδοχής και ας είμαστε ειλικρινής… δεν φανερώνουν απολύτως τίποτα για τον χαρακτήρα του ανθρώπου που βρίσκεται στην άλλη άκρη του πληκτρολογίου.

Όλα τα παραπάνω για την Caitlin είναι το αντίθετο του «red flag», δεν είναι σημάδια επικινδυνότητας, αλλά σημάδια αδιαφορίας. Και όσες πιο πολλές «μπεζ σημαίες» συγκεντρώνει κάποιος στο προφίλ του, τόσο πιο αδιάφορος και βαρετός είναι.

Τι είναι μια μπεζ σημαία;

Οι μπεζ σημαίες είναι σημάδια σε μια εφαρμογή γνωριμιών ότι κάποιος δεν έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια στο προφίλ γνωριμιών του, εξηγεί η Caitlin, και συνήθως σημαίνει ότι η συνομιλία και το πιθανό ραντεβού που μπορεί να ακολουθήσει μπορεί επίσης να είναι βαρετά και ανεπιτυχή. «Αν κάποιος έχει πολλές μπεζ σημαίες στο προφίλ του, πιθανότατα θα φτάσεις στο τέλος χωρίς να έχεις μάθει πραγματικά τίποτα γι’ αυτόν», λέει στο Mashable.

Πώς να μην είσαι εσύ αυτή με τις «μπεζ σημαίες» στο προφίλ της

@itscaito

R U BEIGE?? sera is stepping up to the plate and keen to find out!! 🏳️ #beigeflags #datingapps #hingedating #hingeprofile #hinge #hingeprofilereview

♬ original sound – Caito

Θυμάσαι αυτά τα weird girls που βλέπαμε κατά κόρον στις school movies των 00s; Μπορείς -και πρέπει- να γίνεις τώρα ένα από αυτά. Αν έτσι νιώθεις φυσικά! Μην κρύβεις στα social τίποτα που να θεωρείς «εκκεντρικό» με βάση τα ενδιαφέροντά σου. Μαζεύεις χόρτα στον ελεύθερο χρόνο σου; Παίζεις άρπα, θεωρείς ταλαντούχα την Kim Kardashian;

Kαλό είναι να τα δηλώσεις όλα, γιατί τότε θα είσαι σίγουρη πως οι «αλλόκοτες» προτιμήσεις σου, είναι αυτές που τράβηξαν, γι’ αυτό που είσαι, όσες έκαναν matching στο προφίλ σου. Αφού δεν έχουμε χρόνο για να βγαίνουμε για ποτό και να πιάνουμε κουβέντα στα μπαρ, ας είμαστε ειλικρινείς και ας μιλάμε με όσους μας βρίσκουν πραγματικά μοναδικές στα social. Η σοκολάτα αρέσει σε όλες, η Björk μπορεί «να μας περιγράψει καλύτερα». Μοναδικές είμαστε όλες, ας φαινόμαστε κιόλας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.