Το νέο trend στο Tik Tok που υπόσχεται να εκτοξεύσει την ερωτική σας ζωή (βίντεο)

Το Tik Tok μπορεί να βοηθήσει και στη σεξουαλική σας ζωή

Το νέο trend στο Tik Tok που υπόσχεται να εκτοξεύσει την ερωτική σας ζωή (βίντεο)

Τo Tik Tok έχει γίνει συνώνυμο των έξυπνων και πρακτικών hack, τα οποία διευκολύνουν τη ζωή μας.

Και εκτός από καθημερινά θέματα στα οποία μας προσφέρει λύσεις, έχει περάσει και στο κομμάτι της σεξουαλικής μας ζωής. Θυμηθείτε τις καραμέλες που έγιναν viral επειδή υπόσχονταν την απόλυτη απόλαυση στο στοματικό σεξ.

Τώρα οι TikTokers έχουν ενθουσιαστεί με ένα κόλπο, το οποίο, ισχυρίζονται πως, ξεκλειδώνει τον γυναικείο οργασμό. Το συγκεκριμένο tip ονομάζεται “knee thing” και είναι γνωστό εδώ και καιρό. Ωστόσο, τελευταία έχει αρχίσει να κερδίζει και πάλι μεγάλη αναγνώριση. Σκεφτείτε πως πάνω από 130εκ. προβολές στο Tik Tok σχετίζονται με αυτό.

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε πως εφαρμόζεται στη διάρκεια των προκαταρκτικών και δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν τρόπο για να διεγερθεί η κλειτορίδα. Εκείνο που πρέπει να κάνει ο σύντροφός σας είναι απλώς να ασκήσει πίεση με το γόνατό του στο σημείο, την ώρα που οι δυο σας φιλιέστε και η απόλαυση ξεκινά.

@loveablelilac So this is me discovering ‘the knee thing’ #fyp #trending #thekneething ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey


Καθώς οι TikTokers μοιράζονται τις απόψεις τους στο θέμα, οι σχολιαστές χωρίζονται σε εκείνους που εξακολουθούν να μπερδεύονται και σε εκείνους που αντιλαμβάνονται πως το έκαναν εδώ και καιρό. Πολλοί είναι εκείνοι που εκπλήσσονται με την αποτελεσματικότητά του, ενώ όσοι δεν το είχαν σκεφτεί το δοκιμάζουν.

@jxcydrip pls tell me y’all know what this is #OverShareInYourUnderwear #lgbt #lgbtq #viral #fypsounds #trending ♬ original sound – Tik Toker
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


Η δημοτικότητα της συγκεκριμένης τάσης μάς υπενθυμίζει το πόσο σημαντικά είναι τα προκαταρκτικά στην απόλαυση και πως το σεξ είναι πολλά περισσότερα από την απλή διείσδυση. Άλλωστε, έρευνα του 2004 σε straight άντρες και γυναίκες έδειξε ότι και τα δύο φύλα ήθελαν περίπου 20 λεπτά προκαταρκτικών, αν και όπως έδειξε η έρευνα σπανίως πλησιάζουμε τα 10.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.