Skin Fasting: Μήπως είναι το μυστικό για πιο καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα;

Τι είναι αυτό το νέο skincare trend;

Skin Fasting: Μήπως είναι το μυστικό για πιο καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα;

H τάση του skincare που υπόσχεται καθαρή επιδερμίδα, λέγεται skin fasting.

Τα τελευταία χρόνια, το skincare μας απασχολεί όλο και περισσότερο. Τα trends που συνεχώς εμφανίζονται είναι πολλά. Η νέα τάση στο skincare, είναι το skin fasting. Μπορεί να έχει τύχει να ακούσεις για το fasting στη διατροφή, αλλά τώρα θα μάθεις τι σημαίνει και στην ομορφιά.

ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ SKIN FASTING

Το fasting, στην ουσία είναι νηστεία που διαρκεί ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ημερών, αλλά και ωρών μέσα στην ημέρα. Έτσι, το skin fasting, είναι στην ουσία μια αποχή από τα προϊόντα skincare και makeup για κάποιο χρονικό διάστημα.

@sim.care

Skin fasting🙌🏽 #skincaretips #skin #fyp #skinfasting #lipbalm #lipcare #hairstyle #browngirl #aesthetic #summervibes #glowing #simcarebeauty

♬ Summer day – TimTaj

Οι TikTokers, το δοκιμάζουν και αναλύουν τα αποτελέσματά του. Η αποχή από τα προϊόντα skincare, φαίνεται να ξεκουράζει την επιδερμίδα και να της δίνει ώθηση να δουλέψει μόνη της. Επιπλέον, με όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε πολύ καιρό, φαίνεται να τα συνηθίζει η επιδερμίδα μας και να μην έχουν αποτελέσματα.

Σύμφωνα με όσες το έχου δοκιμάσει, βλέπουν ανανεωμένη επιδερμίδα και πιο καθαρή. Πολλές φορές, όταν χρησιμοποιούμε λάθος προϊόντα, η επιδερμίδα μας χρειάζεται ένα διάλειμμα για να συνέλθει, καθώς ενδέχεται να βγάλουμε ακόμα και σπυράκια. Ενδέχεται τα προϊόντα να μη είναι κατάλληλα για εμάς, ή να φράζουν ακόμα και τους πόρους. Έτσι, το skin fasting, φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο στην ξεκούρασή και τον καθαρισμό της επιδερμίδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορείς να κάνεις αποχή από τα προϊόντα μερικές μέρες ή ακόμα και μια ολόκληρη εβδομάδα. Ωστόσο, καλό είναι να μην ξεχνάς ποτέ το αντηλιακό προσώπου και τον καθαρισμό κάθε βράδυ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.