Επιστροφή στην αθωότητα: Η νέα καμπάνια του οίκου Gucci μας βγάζει από την καραντίνα και μας οδηγεί στη φύση

Επιστροφή στην αθωότητα:  Η νέα καμπάνια του οίκου Gucci μας βγάζει από την καραντίνα και μας οδηγεί  στη φύση

Eλάφια, βατράχια και κουνέλια είναι οι συμπρωταγωνιστές των μοντέλων.

Οι καμπάνιες του ιταλικού οίκου Gucci από τότε που ανέλαβε τα ηνία ο Alessandro Michele είναι αρκετά ιδιαίτερες αφού για κάθε μια δημιουργεί και ένα διαφορετικό σκεπτικό.

Αυτή τη φορά για την καμπάνια Pre-Fall 2020 αποφάσισε να γυρίσει το χρόνο πίσω και να μας ταξιδέψει στη δεκαετία του 70 και στη φύση. Έτσι μίνι φορέματα, έντονα prints και πολύχρωμα παλτά φοριούνται από μοντέλα που παίζουν στο γρασίδι, κάνουν τραμπάλα, κούνια ενώ ζωάκια κυκλοφορούν γύρω τους.

Σύμφωνα με τον οίκο Gucci η καμπάνια “So Deer To Me”, είναι μια “ωδή για την επιστροφή στην αθωότητα, την παιδικότητα, και μια πρόσκληση για να ασχοληθούμε σοβαρά με τη φύση και τη ζωή”. Δείτε τις εικόνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.