Swingers: Έτσι θα καταλάβετε αν οι γείτονές σας έχουν πιο «καυτή» σεξουαλική ζωή

Από ροζ φλαμίνγκο, ανάποδους ανανάδες μέχρι μαύρα δαχτυλίδια στο χέρι

Swingers: Έτσι θα καταλάβετε αν οι γείτονές σας έχουν πιο «καυτή» σεξουαλική ζωή

Το swinging, αναδεικνύεται σε ένα δημοφιλές… σπορ, με ολοένα και περισσότερους ανθρώπους να επιλέγουν την ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων για να… βάλουν λίγο αλατοπίπερο την ερωτική τους ζωή.

Στην Αμερική, υπολογίζεται ότι 15 εκατομμύρια άνθρωποι είναι swingers και στην Ελλάδα το swinging έγινε γνωστό κυρίως από τις κρουαζιέρες στην Κρήτη.

Τελευταία υπόθεση που έφερε στην επικαιρότητα την ανταλλαγή συντρόφων ήταν η ιστορία της TaylorFrankiePaul που ήταν παντρεμένη με τον TatePaul και ανήκαν στην αίρεση των Μορμόνων.

Η 28χρονη είναι influencer και μέλος της δημοφιλούς ομάδας του TikTok, MomTok, στην οποία συμμετέχουν μόνο Μορμόνοι. Η νεαρή αποκάλυψε ότι έκανε swinging με άλλα μέλη της αίρεσης, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να πάρει διαζύγιο και να προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις στη συγκεκριμένη θρησκευτική οργάνωση.

Αν και οι περισσότεροι κρατούν μυστικά όσα συμβαίνουν στην κρεβατοκάμαρά τους ή τουλάχιστον δεν υπάρχει λόγος να το αποκαλύψουν, οι swingers έχουν κάποιους… κρυφούς κώδικες και σημάδια που δηλώνουν τις προτιμήσεις τους, ώστε να αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλον.

Έτσι λοιπόν, αν ο γείτονας σας είναι φασαριόζος και αναρωτιέστε αν έχει περίεργα γούστα στο κρεβάτι, υπάρχουν κάποια φαινομενικά αθώα αντικείμενα, που θα σας βοηθήσουν να… εξιχνιάσετε το μυστήριο!

Σύμφωνα με τη Sun, τα πλαστικά ροζ φλαμίνγκο είναι ένα από τα σύμβολα του swinging οπότε αν δείτε τα πλαστικά πλάσματα σε κάποια αυλή, να ξέρετε ότι είναι πιθανό, ο ένοικος να δηλώνει έτοιμος για διασκέδαση.

Δεν είναι σαφές πώς το φλαμίνγκο έφτασε να συμβολίζει το swinging, αλλά ένας χρήστης του Reddit δήλωσε ότι ο πολύς κόσμος εξακολουθεί να αγνοεί τι κρύβεται πίσω από τα πουλιά που βλέπει αρκετές φορές να κοσμούν τον περίβολο εκκλησιών.

Στο TikTok, υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο που επιβεβαιώνουν τη σύνδεση των πλαστικών φλαμίνγκο με το swinging, αλλά αρκετοί χρήστες δήλωσαν ότι δεν είχαν ιδέα γι’ αυτό και μάλιστα μια γυναίκα που έβαλε στην αυλή της ένα ροζ φλαμίνγκο που της έκανε δώρο η αδελφή της, διαλαλούσε ότι «δε σημαίνει κάτι».

@tamaraderickson It was actually a gift from my sister Tera @terabe978 #flamingos #tiktoktaughtme #notswingersfyi ♬ It’s a Beautiful Day – Michael Bublé

Κάποιοι λένε ότι οι «καλικάντζαροι», οι πήλινοι «νάνοι» που βάζουν πολλοί στον κήπο τους, είναι επίσης ένα κρυφό μήνυμα των swingers, μια φήμη που φούντωσε ένας κτηματομεσίτης του Σαν Ντιέγκο που είπε ότι «υπάρχει μια τεράστια κοινότητα swingers και βρίσκει συνέχεια τέτοια διακοσμητικά στο γκαζόν».

Η New York Post αναφέρει ότι μέχρι και τα τζακούζι μπορεί να υποδεικνύουν την ύπαρξη swingers αλλά, όπως λέει το δημοσίευμα καλύτερα οι καλικάντζαροι και τα τζακούζι να μη θεωρηθούν ως ακλόνητη απόδειξη για τα γούστα του γείτονα, καθώς είναι σχετικά ευρείας χρήσης αντικείμενα.

Αν αναρωτιέστε αν υπάρχουν πιο ακλόνητα στοιχεία για τους swingers, και τέτοια έχουμε. Το φυτό pampas grass, αν το δείτε φυτεμένο στην αυλή, να ξέρετε ότι ο ένοικος έχει πλούσια σεξουαλική ζωή.

Μάλιστα, ο Guardian μίλησε με τους υπαλλήλους ενός μεγάλου φυτώριου στο Ηνωμένο Βασίλειου και είπαν ότι οι πωλήσεις του pampas grass καταποντίστηκαν την τελευταία πενταετία καθώς τρομοκρατημένοι κηπουροί συνειδητοποιούσαν ότι μπορεί να… στέλνουν λάθος μήνυμα με την επιλογή του φυτού αυτού.

Ένα εξίσου ισχυρό σύμβολο των swingers είναι ο ανάποδος ανανάς. Πολλοί swingers κρεμούν ανάποδους ανανάδες έξω από τα σπίτια τους, ενώ άλλοι επιλέγουν πόμολα σε σχήμα ανανά ή τυπώνουν το φρούτο στα χαλάκια της πόρτας τους.

Στο TikTok, το hashtag #UpsideDownPineapple έχει πάνω από 150 εκατομμύρια προβολές.

@webbnation22 Immediately No, immediately no! 😳😂 #upsidedownpineapple #tennessee #jokes #notswingers #swingtok #jokes ♬ original sound – Leah Donohoe

Βέβαια, δεν λείπουν και εδώ οι ανυποψίαστοι, αθώοι που την πάτησαν με έναν ανάποδο ανανά. Χαρακτηριστικό είναι και το παράδειγμα της TikToker Btittany Lewin από τις ΗΠΑ, η οποία αποφάσισε να κάνει τατουάζ έναν ανάποδο ανανά στο χέρι της και έπειτα ανακάλυψε ότι το… αθώο φρούτο στη συγκεκριμένη μορφή είχε άλλη έννοια.

@b_brittanylewin When you go viral for your pineapple tattoo 🤦‍♀️🙃🤣@b_brittanylewin #whenwillthisstop #notaswinger #womeninbusiness #fyp #greenscreenvideo ♬ Original sound – witch fingers

Ωστόσο, οι swingers δεν δηλώνουν την ιδιότητά τους μόνο μέσω αντικειμένων αλλά και μέσω ξεχωριστών αξεσουάρ. Για παράδειγμα, ένα μαύρο δαχτυλίδι στο δεξί χέρι δείχνει την προτίμηση στην ανταλλαγή συντρόφων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Cooper Beckett, οικοδεσπότης του podcast «Life on the Swingset» εξηγεί ότι πρόκειται για ένα προφανές σύμβολο που μπορούν να αντιληφθούν και οι άλλοι swingers. Επιπλέον, αν μια γυναίκα φοράει βραχιολάκι ή δαχτυλίδι στα δάχτυλα των ποδιών, μπορεί να δείχνει ότι της αρέσει η… περιπέτεια και η ποικιλία στη σεξουαλική της ζωή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Bigger Love.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.