Θα πάρουν «φωτιά» τα σεντόνια: 5 «καυτές» παραλλαγές στάσεων στο σεξ για να… γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο (φώτο)

Εσύ θα τις δοκιμάσεις με τον/την σύντροφό σου;

Θα πάρουν «φωτιά» τα σεντόνια: 5 «καυτές» παραλλαγές στάσεων στο σεξ για να… γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο (φώτο)

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε, καθώς αύριο είναι η 14η Φεβρουαρίου και οι περισσότεροι έχουν ήδη ετοιμάσει το «μενού» της ημέρας, το οποίο αδιαμφισβήτητα μεταξύ άλλων θα περιέχει και… σεξ.

Ωστόσο, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι ενόψει της ημέρας, θα θελήσουν να δοκιμάσουν κάτι το διαφορετικό στο κρεβάτι βάζοντας «φωτιά» στα σεντόνια τους.

Αυτές είναι οι καλύτερες στάσεις να δοκιμάσεις με το/τη σύντροφό σου του Αγίου Βαλεντίνου:

1. Ιεραποστολικό… αλλιώς

Η στάση έχει ως εξής. Ξεκινάτε κανονικά με το παραδοσιακό ιεραποστολικό και στη συνέχεια η κοπέλα φροντίζει να λυγίσει τόσο τα πόδια της ώστε να αγκαλιάσει την μέση του συντρόφου της, με αποτέλεσμα εκείνος να έρθει ακόμη πιο κοντά της και η διείσδυση να είναι βαθύτερη και εντονότερη.

Είναι υπέροχη στάση για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, γιατί όπως η σοκολάτα, έτσι και αυτή η στάση είναι διαχρονική και κλασική.

2. Doggy Style στο χείλος του… καναπέ

Μιλάμε για την πολυαγαπημένη μας στάση στα τέσσερα. Δεν είναι καμία ιδιαίτερα τρελή παραλλαγή η συγκεκριμένη αλλά έχει κι αυτή τη χάρη της. Η κοπέλα στήνεται κανονικά στα τέσσερα αλλά φροντίζει να έρθει στην άκρη του καναπέ, έτσι ώστε να σκύβει και να είναι έτοιμη να πέσει (τρόπος του λέγειν).

Αυτή η στάση συνδυάζει την απόλαυση με την αντοχή μιας και η κοπέλα θα πρέπει να έχει αντοχές για να ”υποφέρει” τη διείσδυση αλλά και το να μην είναι σε μία απόλυτα βολική θέση.

3. Σαν τον πελεκάνο στα όρθια

Δεν είν’ τυχαίος ο πελεκάνος βεβαίως βεβαίως. Η κοπέλα σε αυτή τη στάση θα χρειαστεί να επιδοθεί στην ισορροπία μιας και θα στέκεται στο ένα της πόδι όσο στηρίζεται στον τοίχο και ο σύντροφός της διεισδύει από πίσω.

Παραλλαγές δεν θέλετε; Ορίστε τώρα. Ίσως να δυσκολευτείτε λίγο παραπάνω με αυτή τη στάση αλλά στο τέλος θα την καταφέρετε πιστεύω και θα σας αρέσει και πολύ.

4. Χιαστί απόλαυση

Αυτή είναι μία φοβερή στάση που πάει τη διείσδυση σε άλλο επίπεδο και προσφέρει την υπέρτατη ηδονή. Η κοπέλα βρίσκεται ξαπλωμένη ανάσκελα όσο πιο έξω μπορεί στο κρεβάτι, όσο ο σύντροφός της κρατάει τα πόδια χιαστί και διεισδύει ενώ είναι όρθιος.

Για να κάνετε αυτή τη στάση, εξυπακούεται να υπάρχει διαθέσιμο/ς κάποιο ψηλό κρεβάτι ή πάγκος. Αξίζει πολύ και θα την απολαύσετε στο έπακρο.

5. Η στάση του λωτού

Είστε και οι δύο καθισμένοι, αντικριστά ο ένας από τον άλλο και ο ένας τυλίγει τα πόδια του γύρω από τον άλλο. Πρόκειται για μία γούτσου γούτσου στάση για τους φουλ ερωτευμένους. Σεξ σαν αγκαλιά.

Δεν είναι υπέροχο; Είναι μία στάση που απαιτεί οικειότητα, γλυκύτητα και βαθιά συναισθήματα. Όπως και να το κάνεις είναι διαφορετική από τα ακροβατικά και τα περίεργα που είχες συνηθίσει να κάνεις ως τώρα .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.