ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Η στάση στο σεξ που θα σας κάνει να… πάρετε «φωτιά» (φώτο)

Μετά θα βλέπετε... «αστεράκια»

Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Η στάση στο σεξ που θα σας κάνει να… πάρετε «φωτιά» (φώτο)

Σήμερα θα μιλήσουμε για στάση στο σεξ που… έχει πάρει την έμπνευσή της από το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, που όλοι στολίζουμε κάθε χρόνο.

Θυμάστε πως όταν ήμασταν παιδάκια περιμέναμε πως και πως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να κοιτάξουμε κάτω από το δέντρο να δούμε αν ο Άγιος Βασίλης μας έφερε το δώρο μας;

Με τα χρόνια μάθαμε ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης και πλέον είμαστε φτάσαμε στην ηλικία μα είμαστε εμείς αυτοί που γεμίζουμε με δώρα τα χριστουγεννιάτικα δέντρα για τα παιδιά.

Γιατί όμως να χάσουμε τον ενθουσιασμό μας για το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Μπορούμε να ανάψουμε ξανά αυτή τη σπίθα!

Πως; Μα φυσικά με μια στάση στο σεξ που την ονομάζουμε χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Ιδού…

Ο άντρας ξαπλώνει αναπαυτικά, φορώντας… μόνο ένα σκουφάκι του Άγιου Βασίλη.

Η γυναίκα ανεβαίνει πάνω του, είτε κοιτώντας τον, είτε έχει γυρισμένη την πλάτη, ενώ κι εκείνη απαραίτητα φοράει σκουφάκι Άγιου Βασίλη και ότι άλλα… στολίδια θέλει.

Στη συνέχεια, ανοίγει τα χέρια της και σχηματίζει ένα ισοσκελές τρίγωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.