ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τι «είδε» ο Νοστράδαμος για το 2019

Τι «είδε» ο Νοστράδαμος για το 2019

Οι «προβλέψεις» του Γάλλου φαρμακοποιού και αστρολόγου Μισέλ ντε Νοστρεντάμ – όπως τον αποκαλούν οι Γάλλοι -αποτυπώνονται στο βιβλίο του «Les Propheties (Οι Προφητείες), η πρώτη έκδοση του οποίου εμφανίστηκε το 1555

Θα ξεσπάσει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος;

Το 1955 ο Γάλλος αστρολόγος είχε προβλέψει ότι, η Ανατολή θα αποδυναμώσει τη Δύση κι ότι οι αντίπαλες δυνάμεις θα κονταροχτυπηθούν δια θαλάσσης.
Δύο είναι τα επικρατέστερα ζεύγη που θα έρθουν σε ρήξη : ΗΠΑ εναντίον Βορείου Κορέας ή ΗΠΑ εναντίον Ρωσίας;

Αφανισμός της ανθρωπότητας ύστερα από πρόσκρουση αστεροειδούς στη γη

Μετά τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο άνθρωπος θα καταστρέψει τον πλανήτη.

Η κλιματική αλλαγή αλλάζει τον παγκόσμιο χάρτη

Η αλλαγή του κλίματος αναδιαμορφώσει την επιφάνεια του πλανήτη. Η άνοδος της θερμοκρασίας, η τήξη των πάγων και οι μεγάλοι τυφώνες θα συνεχίσουν να μαστίζουν τον πλανήτη μας καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2019. Ο Νοστράδαμος έχει προειδοποιήσει ότι θα σημειωθεί άνοδος της στάθμης των υδάτων με τη γη να βυθίζεται….

Οι τρομερές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής θα οδηγήσουν στη συνέχεια σε περισσότερους πολέμους και συγκρούσεις με τους ανθρώπους να αγωνίζονται για να επιβιώσουν και να αντιμετωπίσουν τη μαζική μετανάστευση.

Άνθρωποι και ζώα ανοίγουν διάλογο

Σύμφωνα με εκπομπή του YouTube υπό τον τίτλο:«Ανεξήγητα Μυστήρια», ο Nοστράδαμος είχε προβλέψει ότι τα ζώα και οι άνθρωποι θα «δεσμευτούν» μ’ έναν απίστευτο τρόπο στο μέλλον. «Οι άνθρωποι θα πλησιάσουν περισσότερο τα ζώα από ποτέ. Θα είναι πιο κοντά σε αυτά από ότι στους συνανθρώπους τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γάλλος αστρολόγος άφησε επίσης να εννοηθεί ότι οι άνθρωποι θα μιλούν με τα ζώα.«Οι χοίροι, μάλιστα, θα γίνουν τα αδέρφια των ανθρώπων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.