ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έντονο γαλλικό ενδιαφέρον για στρατιωτική παρουσία στην Κύπρο

Έντονο γαλλικό ενδιαφέρον για στρατιωτική παρουσία στην Κύπρο

Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν, σε δηλώσεις του στη Λευκωσία αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που παίζει η Κύπρος για τις αεροναυτικές δυνάμεις της χώρας του αλλά και για την ευρωπαϊκή ασφάλεια. Όπως ανέφεραν πηγές ο κ. Μακρόν συζήτησε με τον Κύπριο Πρόεδρο την ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας τόσο σε διμερές επίπεδο αλλά και στο πλαίσιο της PESCO.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Γαλλία έχει εκφράσει ενδιαφέρον για μόνιμη ναυτική παρουσία με τον ελλιμενισμό πλοίων της στη ναυτική βάση “Ευάγγελος Φλωράκης”. Στην βάση ήδη γίνονται έργα εμβάθυνσης και επέκτασης καθώς είναι μια από τις υποδομές που προσφέρει η Κύπρος στη PESCO. Ενδιαφέρον επιδεικνύει και η Ιταλία. Παράλληλα η Κύπρος προσφέρει διευκόλυνσης και στην αεροπορική βάση “Ανδρέας Παπανδρέου” στη Πάφο. Η Γαλλία και η Ιταλία πέραν του ενδιαφέροντος τους για παρουσία στην ανατολική Μεσόγειο, έχουν και έναν επιπλέον λόγο που αφορά την δραστηριοποιηση των εταιρειών TOTAL και ΕΝΙ στη Κυπριακή ΑΟΖ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.