ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η serial killer που έλεγε ότι είναι δολοφόνος αλλά κανείς δεν την πίστευε (φωτο)

Η serial killer που έλεγε ότι είναι δολοφόνος αλλά κανείς δεν την πίστευε (φωτο)

Από τις ιστορίες που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις και όμως είναι 100% αληθινή. Βρισκόμαστε πίσω στο 1968, όταν η αστυνομία στο Νιουκάστλ, βρίσκει το πτώμα ενός 3χρονου αγοριού. Η υπόθεση κλείνει σε δευτερόλεπτα αφού οι αρχές πιστεύουν ότι το μωρό γλίστρησε από το μπαλκόνι.

Δίπλα στο σημείο που βρέθηκε νεκρό το 3χρονο αγοράκι, βρισκόταν η 11χρονη Μαίρη Μπελ, ξαδέλφη του θύματος, κάνοντας πολλές περίεργες ερωτήσεις στους αστυνομικούς γύρω από το συμβάν.

Την ίδια μέρα επισκέφθηκε τη θεία της ομολογώντας ότι η ίδια έσπρωξε το γιο της, αλλά όλοι αποφάσισαν ότι ήταν απλά μια παιδική φαντασία.

20 ημέρες μετά, έγινε μια διάρρηξη στο παιδικό σταθμό που πήγαινε το θύμα και βρέθηκε ένα γράμμα που έλεγε τα εξής:

«Δολοφονώ έτσι ώστε να γυρίσω. Κάναμε φόνο Μάρταιν Μπράουν Άϊ γα***** μπάσταρδε»…

Τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, ένα ακόμη 3χρονο αγοράκι, βρίσκεται νεκρό στραγγαλισμένο, ενώ πριν ξεψυχήσει είχε βασανιστεί με ένα ψαλίδι. Μάλιστα πάνω στο κορμί του ήταν χαραγμένο το Γράμμα Μ.

Η Μαίρη Μπελ είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος της παιδικής χαράς, αφού εκφόβιζε όλα τα παιδάκια λέγοντας ότι θα τα σκοτώσει όπως και έκανε και με τα 3χρονα θύματα που βρέθηκαν στη γειτονιά.

Πάλι όμως κανείς δεν ειδοποιήσε τις αρχές αφού αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι ένα 11χρονο κορίτσι κρύβει τόσο μίσος μέσα της.

Το τέλος δόθηκε χάρη στη παρατηρητικότητα ενός ντετέκτιβ, που την ώρα που γίνονταν η κηδεία του δεύτερου θύματος, είδε το μοχθηρό βλέμμα της Μαίρης. Ήταν τόσο έντονο το μίσος της, που ο ντετέκτιβ την ανέκρινε την ίδια ημέρα.

Η μικρή καταδικάστηκε για τους δύο φόνους αλλά με μειωμένη ποινή καθώς κρίθηκε ότι είναι ψυχολογικά ασταθής, λόγω του κακού οικογενειακού περιβάλλοντος που μεγάλωνε.

Η μητέρα της ήταν πόρνη, που μάλιστα εξέδιδε και τη Μαίρη από την ηλικία των τεσσάρων ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μαίρη αποφυλακίστηκε στα στα 23 της, και δημιούργησε τη δική της οικογένεια, αλλάζοντας ταυτότητα για να προστατευθεί από τους δημοσιογράφους που την αναζητούσαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.