ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Εξι Ελληνίδες παρουσιάστριες δελτίων που μας έκαναν να…. «αλληθωρίζουμε» (φωτό)

Εξι Ελληνίδες παρουσιάστριες δελτίων που μας έκαναν να…. «αλληθωρίζουμε» (φωτό)

Ενας από τους πιο εγγυημένους τρόπους για να πάθεις κατάθλιψη είναι να βλέπεις 2-3 μέρες δελτία ειδήσεων.

Διαχρονικά (αλλά ακόμα περισσότερο μετά τα χρόνια της κρίσης) το να κάτσεις να παρακολουθήσεις τα νέα της ημέρας έχει ως αποτέλεσμα να σε πιάσει η ψυχή σου.

Πέρα όμως από αμφιβόλου αξιοπιστίας ενημέρωση και δυσάρεστες ειδήσεις, τα δελτία μας έχουν προσφέρει και κάτι άλλο κατά καιρούς:

Μερικές αξέχαστες παρουσιάστριες. Κάποιες υπέροχες κυρίες.

Κάποια λαμπερά πρόσωπα που ακόμα και οι προαναγγελίες για «φοροκαταιγίδα» μοιάζουν υπέροχες όταν βγαίνουν από τα χείλη τους.

Όπως, για παράδειγμα, οι εξής:

Σία Κοσιώνη

Οκ, αναμενόμενη επιλογή, αλλά το να μιλάς για τις ομορφότερες παρουσιάστριες δελτίων στην Ελλάδα και να ΜΗΝ συμπεριλαμβάνεις τη Σία Κοσιώνη είναι σαν να προσπαθείς να διακόψεις τη Λιάνα Κανέλλη σε πάνελ: Απλά ΔΕΝ γίνεται! Ούτε νάζια, ούτε αποκαλυπτικά ταγέρ, ούτε τίποτα δεν χρειάζεται. Και μόνο με τα ασύλληπτα (και ικανά να σου προκαλέσουν ίλιγγο και παραζάλη) μάτια της, σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν βλέπεις δελτίο, αλλά όνειρο!

Ελένη Τσαγκά

Δεν χρειάζεται να εξηγήσεις τον λόγο ή μάλλον τους δυο -προφανέστατους σε κάθε δελτίο- λόγους για τους οποίους τη λατρέψαμε. Πέρα από το γοητευτικότατο πρόσωπο και το (κάθε φορά και διαφορετικά χτενισμένο) μελαχρινό μαλλί, εκείνο που την τοποθέτησε για πάντα στις καρδιές μας είναι το υπέροχο μπούστο της. Περήφανο και κοτσονάτο, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων ασφυκτιούσε μέσα στο πουκάμισο, όπως εσύ μπροστά στην τηλεόραση.

Λίζα Δουκακάρου

Τα χρόνια πέρασαν, αλλά από το μυαλό μας δεν έφυγε ποτέ. Σε μια εποχή που ο όρος milf αγνοούνταν, η ξανθιά «βόμβα» του MEGA θα μπορούσε εύκολα να τον ενσαρκώσει. Γλυκιά και χυμώδης, όμορφη και σέξι, έβαζε φωτιά στα… μεσάνυχτα (όταν και έβγαινε συχνότατα για το τελευταίο δελτίο). Μπορούσε να μιλάει για διαξιφισμούς στη Βουλή, ληστείες σε τράπεζες και σεισμούς στη Νότια Κορέα κι εσύ να την κοιτάς με το ίδιο χαζοχαρούμενο χαμόγελο θαυμασμού.

Ράνια Θρασκιά

Οι νεότεροι την θυμούνται σε άλλους ρόλους στην τηλεόραση. Οι ακόμα νεότεροι (δεδομένου ότι έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια) μπορεί να μην τη θυμούνται και καθόλου. Κάποτε όμως η Ράνια Θρασκιά ήταν από τις ωραιότερες παρουσίες στο γυαλί. Ένα γλυκύτατο πρόσωπο που παρέπεμπε στη γυναικάρα της διπλανής πόρτας. Ένας βασικός λόγος να δεις δελτίο ειδήσεων -ακόμα κι αν δεν σου καιγόταν καρφί για το τι συμβαίνει στην επικαιρότητα!

Πόπη Τσαπανίδου

Διαχρονική -και αναλλοίωτη- αξία! Ποιοτική και σέξι ταυτόχρονα, με ταμπεραμέντο και βλέμμα που σκοτώνει, σε… υποχρέωνε να σταματήσεις το ζάπινγκ αμέσως μόλις έπεφτες πάνω της. Μπορεί να μη φαίνονταν τα εντυπωσιακά καλλίγραμμα πόδια της (όπως συνέβαινε όταν είχε τον ρόλο της παρουσιάστριας εκπομπών), αλλά δεν χρειαζόταν αυτό για να κερδίσει την προσοχή σου. Αν έβλεπε η γυναίκα σου με τι δέος την παρακολουθούσες, θα γινόταν της… Πόπης!

Γράφει ο Ερρίκος Βούλγαρης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: menshouse.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.