ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

The untouchable: Ο «νέος Κοσκωτάς» που «δάγκωσε» το τραπεζικό σύστημα χωρίς να τον καταλάβει κανείς

The untouchable: Ο «νέος Κοσκωτάς» που «δάγκωσε» το τραπεζικό σύστημα χωρίς να τον καταλάβει κανείς

Ο ζάμπλουτος κυβερνήτης της επαρχίας Σαραβάκ ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους υψηλούς προσκεκλημένους του και δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του. Ο ένας είναι ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και ο άλλος ένας Έλληνας, ο επονομαζόμενος «Ντον».

Το πραγματικό όνομά του είναι Αχιλλέας Καλλάκης, αν και σε άλλους προτιμούσε να συστήνεται ως Στέφανος Κολλάκης. Γόνος οικογένειας εφοπλιστών στο Λονδίνο, ο ίδιος έγινε περισσότερο γνωστός λόγω της επαγγελματικής σχέσης του με το πόκερ, χρησιμοποιώντας την πράσινη τσόχα ως… μέσο για να μπει στο διεθνές τζετ σετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γεννημένος στο δυτικό Λονδίνο το 1968, ο Καλλάκης βρέθηκε να σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Μπάκιγχαμ, όπου και γνώρισε τον μελλοντικό συνεργάτη του στις απάτες, Μάρτιν Λιούις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.