Oι διάσημες φράσεις της Diana που έπαιξαν σε σειρά (βίντεο)

Oι διάσημες φράσεις της Diana που έπαιξαν σε σειρά (βίντεο)

Στον τρίτο κύκλο της σειράς The Crown, βλέπουμε τη γνωριμία του Πρίγκιπα Καρόλου με την Camilla Shand η οποία διατηρούσε ήδη έναν τοξικό δεσμό με τον μετέπειτα σύζυγό της Αndrew Parker-Bowles. Εκείνος την απατούσε συστηματικά και μάλιστα όταν εκείνη προφανώς για αντίποινα άρχισε να βγαίνει με άλλους, ανάμεσά τους και ο Κάρολος, εκείνος έκανε σeξ και με την αδερφή του, Πριγκίπισσα Άννα.

Κάποια στιγμή λοιπόν, η πολύ συνειδητοποιημένη Άννα, που ήξερε πως αυτό που ζούσε με τον Parker Bowles είχε ημερομηνία λήξης και δεν ήταν διατεθειμένη να πληγωθεί, μίλησε στον Κάρολο ο οποίος ονειροβατούσε πως η Camilla είχε τελειώσει μαζί του και πως οι δυο τους θα πήγαιναν για γάμο και του είπε την πιο διάσημη φράση της Diana, την οποία είπε πάρα πολλά χρόνια αργότερα σε δική της συνέντευξη όταν ερωτήθηκε για το διαζύγιό της με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας και τον λόγο που αυτό προέκυψε: “Σε αυτόν τον γάμο ήμασταν τρεις”.

Η Άννα μπορεί να του είπε πως “σε αυτόν τον γάμο θα είστε τρεις” εννοώντας πως αν παντρευτεί την Camilla ο Andrew θα είναι το τρίτο πρόσωπο, όμως η φράση οπωσδήποτε χρησιμοποιήθηκε σκόπιμα για να δείξει ότι η ζωή απλώς κάνει κύκλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.