ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανακαλύφθηκε ξόρκι για το σeξ σε αιγυπτιακό πάπυρο (φωτο)

Ανακαλύφθηκε ξόρκι για το σeξ σε αιγυπτιακό πάπυρο (φωτο)

Ξόρκι με το οποίο κάθε γυναίκα θα μπορούσε να ρίξει όποιον άνδρα ήθελε στο κρεβάτι της ανακαλύφθηκε σε αρχαίο αιγυπτιακό πάπυρο.

Στον πάπυρο περιγράφεται πώς μετά το ξόρκι ένας άνδρας με το όνομα Κεφάλας «ήταν υπό πίεση συνέχεια μέχρι να κάνει σeξ με την γυναίκα με όνομα Ταρομεγούεϊ».

Οι μελετητές ανακάλυψαν και ένα σκίτσο με τον «πρωταγωνιστή» της ιστορίας να έχει τα γεννητικά του όργανα διογκωμένα


«Αυτό που βρήκαμε είναι μια πρόσκληση σε ένα νεκρό πνεύμα να εγερθεί ως φάντασμα και να βασανίσει έναν άνδρα» δήλωσε ο αιγυπτιολόγος Ρόμπερτ Ρίντερ.

«Αν και αναφέρεται ως ξόρκι αγάπης στην πραγματικότητα είναι ένα ξόρκι για να επιβάλει το σeξ» πρόσθεσε.

«Ο πρωταγωνιστής δεν μπορεί να φάει, δεν μπορεί να πιεί, δεν μπορεί να κάνει τίποτα εκτός από το να ακολουθεί τη γυναίκα μέχρι τα ανδρικά του όργανα να ενωθούν με τα δικά της γυναικεία» είπε ο Βρετανός ειδικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εκτίμηση είναι ότι ο πάπυρος χρονολογείται κάπου ανάμεσα στον 1ο και τον 2ο αιώνα μ.Χ. από την περιοχή του Φαγιούμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.