ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

15 Σεπτεμβρίου 1982: Σαν σήμερα το RF-84 της ΠΑ εξερράγη πάνω από τη Λάρισα

15 Σεπτεμβρίου 1982: Σαν σήμερα το RF-84 της ΠΑ εξερράγη πάνω από τη Λάρισα

Ήταν 15 Σεπτεμβρίου του 1982 όταν ένα αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας F-84 ανεφλέγη στον αέρα στην περιοχή του Ιπποκράτη στο στάδιο Αλκαζάρ και στη συνέχεια εξερράγη με αποτέλεσμα αμέτρητα κομμάτια να πέσουν σαν πύρινη βροχή στην περιοχή.

Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν τραυματισμοί 14 ατόμων, ορισμένων θανάσιμα. Οι περισσότεροι έπαθαν εγκαύματα και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πιλότος σμηναγός Θεόδωρος Πετρόπουλος, από το χωριό Κουλούρα Αιγίου χρησιμοποίησε το αλεξίπτωτο και εγκατέλειψε το φλεγόμενο αεροσκάφος λίγο πριν γίνει η έκρηξη. Σώθηκε με ελαφρά τραύματα και νοσηλεύτηκε στο 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.