ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τσέρνομπιλ: Πόσο πραγματικά είχε επηρεάσει την Ελλάδα; (βίντεο)

Τσέρνομπιλ: Πόσο πραγματικά είχε επηρεάσει την Ελλάδα; (βίντεο)

Το Τσέρνομπιλ ήταν ένας εφιάλτης που άφησε τα σημάδια του και στην Ελλάδα. Όπως θα δείτε στο βίντεο από τις πρώτες ώρες της 2ας Μαίου 1986,το νέφος από το Τσέρνομπιλ, σκέπασε και την Ελλάδα.

Μέχρι το τέλος της ίδιας μέρας είχε καλύψει όλη τη χώρα. Οι πραγματικές του επιπτώσεις ποτέ δεν έγιναν γνωστές με λεπτομέρειες. Η αύξηση κρουσμάτων καρκίνου και άλλες ασθένειες που παρουσίασαν έξαρση τα αμέσως επόμενα χρόνια, αποδόθηκαν από επιστήμονες στο Τσέρνομπιλ. Δεν είναι παράλογο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=y-pUJ_12l9U&feature=emb_title&ab_channel=elangio

Δέκα χρόνια μετά από την τραγωδία επιστήμονες παραδέχτηκαν σε μια δημοσιογραφική έρευνα που είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα Επικαιρότητα ότι όλες οι ευρωπαϊκές χώρες είχαν αναγκαστεί να διπλασιάσουν τα ανεκτά για τον ανθρώπινο οργανισμό επίπεδα ραδιενέργειας. Διαφορετικά θα έπρεπε να καταστραφούν όλα τα γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα οπότε θα υπήρχε πρόβλημα ασιτίας!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=Mzx16WnuTdA&feature=emb_title&ab_channel=Dark5

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.