ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανατριχιαστικό: Ο άνθρωπος που πήρε τα δόντια ελαφιού για να αντικαταστήσει τα δικά του και μετά… το έφαγε

Έλυνε μόνος του όλα τα προβλήματά του

Ανατριχιαστικό: Ο άνθρωπος που πήρε τα δόντια ελαφιού για να αντικαταστήσει τα δικά του και μετά… το έφαγε

Ο Francis Wharton ήταν μια γνωστή εκκεντρική παρουσία τη δεκαετία του 1960 στον Καναδά. Ζούσε έξω από την ήδη απομονωμένη κοινότητα Little Fort της British Columbia και κυνηγούσε ή κατασκεύαζε διάφορα αντικείμενα. Κυρίως όπλα.

Το περιοδικό «Guns» το 1960 είχε γράψει ότι είχε επιβιώσει από μια επίθεση αρκούδας, πυροβολώντας στον αέρα με το όπλο του. Παρόλο που πυροβόλησε, η αρκούδα κατάφερε να τον γδάρει με τα νύχια της και αυτό το περιστατικό τον ενέπνευσε για να κατασκευάζει τα δικά του όπλα, που έμοιαζαν με κανόνια χειρός!

Με ένα από αυτά τα όπλα, μια μέρα σκότωσε ένα ελάφι. Η πάνω οδοντοστοιχία του είχε σαπίσει και ο Wharton δεν ήθελε να πάει σε οδοντίατρο. Ήθελε να λύσει και αυτό το πρόβλημα, όπως όλα τα υπόλοιπα, μόνος του.

Έβγαλε λοιπόν τα δόντια από το ελάφι για να αντικαταστήσει τα δικά του, δηλαδή να φτιάξει την οδοντοστοιχία του με τα δόντια του ζώου. Και μάλιστα για κάποιον καιρό τα κατάφερε.

Τα λίμαρε και τα έβαλε σε μια βάση από πλαστικό ξύλο ενώ για να κρατιούνται στη θέση τους χρησιμοποίησε τσιμέντο οικιακής χρήσης. Μπορεί όσοι τον έβλεπαν να έλεγαν πως τα δόντια του ήταν «χαλαρά» ή «σκοτεινά και βρώμικα», αλλά κατάφερε να τα κρατήσει τουλάχιστον για τρία χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ειρωνεία είναι, πως όταν πήρε τα δόντια του ελαφιού και τα μετέφερε στο δικό του στόμα, έφαγε το ελάφι με τα ίδια του τα δόντια. Σε μια άλλη περίπτωση πάλι, ο Wharton εκδικήθηκε τον θάνατο του κριαριού του που το σκότωσε αρκούδα, σκοτώνοντας 8 από αυτές και τρώγοντας το κρέας τους. Με τα δόντια του ελαφιού φυσικά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.