ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αυτό το ήξερες; – Τι έτρωγε κάθε πρωί ο Αλμπερτ Αϊνστάιν;

Tι έγραψε η οικονόμος του, Χέρτα στο βιβλίο της Einstein at Home

Αυτό το ήξερες; – Τι έτρωγε κάθε πρωί ο Αλμπερτ Αϊνστάιν;

Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν γεννήθηκε στη Γερμανία και αυτό επηρέασε αρκετά τις διατροφικές του συνήθειες.

Ενδεχομένως να έχετε φάει αυτό που λέμε γερμανικό πρωινό – δηλαδή μια γερή δόση από λίπος – αυγά, πατάτες, κρέπες, μπέικον και λουκάνικα. Κάπως έτσι και ο Αϊνστάιν, μόνο που λόγω και της Εβραϊκής του καταγωγής το έκανε λίγο πιο light.

Η οικονόμος του, Χέρτα Γουίνσλοου, είπε λοιπόν ότι για πρωινό έτρωγε τουλάχιστον δύο τηγανητά αυγά με μανιτάρια σχεδόν κάθε πρωί.

Αγαπούσε τα μανιτάρια, τα μακαρόνια και τα φετουτσίνια. Το αγαπημένο του φρούτο ήταν οι φράουλες και το αγαπημένο του γλυκό ήταν το κέικ πορτοκαλιού. Ο ίδιος ωστόσο προς το τέλος της ζωής του έγινε χορτοφάγος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.