ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η ιερόδουλη που έγινε ο φόβος και ο τρόμος των θαλασσών

Δείτε την απίστευτη ιστορία της

Η ιερόδουλη που έγινε ο φόβος και ο τρόμος των θαλασσών

Ο πιο επιτυχημένος πειρατής στην ιστορία ήταν μια γυναίκα που ονομαζόταν Τσινγκ Σι.

Ήταν ιερόδουλη στην Κίνα μέχρι που την αγόρασε και την παντρεύτηκε ο Διοικητής του Στόλου της Κόκκινης Σημαίας. Όμως, ο σύζυγός της τη θεωρούσε ισάξια του και έγινε ενεργός πειρατής διοικητής στον στόλο του!

Μετά τον θάνατο του συζύγου της το 1807, πήρε τον έλεγχο της πειρατικής συνομοσπονδίας του με την υποστήριξη του υιοθετημένου γιου του Ζανγκ Μπάο, με τον οποίο συνήψε σχέση και αργότερα παντρεύτηκε.

Τα πλοία της ήρθαν σε σύγκρουση με πολλές μεγάλες δυνάμεις, αλλά ο στόλος της ήταν πολύ δυνατός και έμπειρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέθανε το 1844 σε ηλικία περίπου 68 ετών, έχοντας ζήσει μια σχετικά ειρηνική και ευημερούσα ζωή από το τέλος της καριέρας της στην πειρατεία. Ήταν η πιο επιτυχημένη γυναίκα πειρατής της ιστορίας και ένας από τους πιο επιτυχημένους πειρατές στην ιστορία γενικώς, αν όχι η σημαντικότερη και πιο πετυχημένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.