ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η σικέ πριγκίπισσα που κορόιδεψε ένα ολόκληρο χωριό

Η πριγκίπισσα Καραμπού ήταν τελικά μια απλή θνητή

Η σικέ πριγκίπισσα που κορόιδεψε ένα ολόκληρο χωριό

Τον Απρίλιο του 1817, οι κάτοικοι του Almondsbury της Αγγλίας έμειναν έκπληκτοι όταν βρήκαν μια μυστηριώδη γυναίκα με σάλι και πολύχρωμο φόρεμα να περιφέρεται στο χωριό τους.

Μιλούσε μια περίεργη άγνωστη γλώσσα, και αναφερόταν στον εαυτό της ως «Caraboo» και εν τέλει κατάλαβαν ότι καταγόταν από την Ασία. Τελικά, ένας Πορτογάλος ναύτης συμφώνησε να «μεταφράσει» όσα έλεγε, μεταδίδοντας την πληροφορία ότι ήταν μια πριγκίπισσα από το νησί Javasu στον Ινδικό Ωκεανό που είχε γλιτώσει από μια απόπειρα απαγωγής πειρατών.

Η γυναίκα έζησε άνετα τους επόμενους μήνες στο σπίτι ενός δικαστή στο Almondsbury, όπου έδειξε τον τρόπο ζωής της, το στυλ χορού και θρησκευτικής λατρείας της στους επισκέπτες μέχρι που μια σπιτονοικοκυρά στο κοντινό Μπρίστολ αποκάλυψε ότι η πριγκίπισσα Caraboo από την Javasu ήταν πραγματικά η Mary Willcocks από το Devon.

Προφανώς, οι κάτοικοι της πόλης δεν δέχτηκαν πολύ άσχημα την είδηση, καθώς ο Willcocks απέφυγε τη φυλάκιση και έβαλε ακόμη και τη σύζυγο του δικαστή να πληρώσει για το ταξίδι της στην Αμερική.

Αργότερα επέστρεψε στην Αγγλία, παντρεύτηκε και εγκαταστάθηκε σε μια νόμιμη επιχείρηση εισαγωγής και πώλησης βδέλλας για ιατρικούς σκοπούς!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.