ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα χαμένα sneakers του θανάτου – Τα άγνωστα αθλητικά παπούτσια που δε βρέθηκαν ποτέ οι ιδιοκτήτες τους

Η υπόθεση παρέμεινε άλυτη και άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα στην αστυνομία, αλλά και στην κοινή γνώμη

Τα χαμένα sneakers του θανάτου – Τα άγνωστα αθλητικά παπούτσια που δε βρέθηκαν ποτέ οι ιδιοκτήτες τους

Μια περίεργη υπόθεση κατά συρροήν δολοφονιών που δε διαλευκάνθηκε ποτέ εξ ολοκλήρου είχε σημειωθεί στη Βρετανική Κολομβία.

Το 2007, μια κοπέλα τριγυρνούσε σε μια παραλία όταν βρήκε ένα αθλητικό παπούτσια. Προς μεγάλη της έκπληξη (και αηδία), καθώς άνοιξε τη γλώσσα του παπουτσιού, διαπίστωσε ότι μέσα ήταν ένα ανθρώπινο πόδι. Από τότε, πολλά κομμένα πόδια έχουν ξεβραστεί στη στεριά.

Τα πόδια έχουν συνδεθεί με πέντε άνδρες, μια γυναίκα και τρία άτομα άγνωστου φύλου. Όλα αυτά τα χρόνια, σκορπίστηκαν διάφορες φήμες, αλλά η υπόθεση δεν έκλεισε ποτέ εντελώς.

Η αστυνομία του Βανκούβερ κατάφερε να αναγνωρίσει το ένα πόδι το 2008, αντιστοιχίζοντας το DNA του με έναν άνδρα που περιγράφεται ως αυτοκτονικός. Αργότερα μπόρεσαν να ταιριάξουν άλλα δύο πόδια με μια γυναίκα που επίσης πιστεύεται ότι είχε αυτοκτονήσει. Εξαιτίας αυτών των ευρημάτων, πολλοί εικάζουν ότι τα πόδια ανήκουν σε αυτούς που πήδηξαν από μια γέφυρα για να πεθάνουν.

Ωστόσο, λόγω της σπανιότητας να εμφανίζονται μόνο πόδια και κανένα άλλο μέρος του σώματος, ορισμένοι πιστεύουν ότι τα πόδια συνδέθηκαν με ένα αεροπορικό δυστύχημα από ένα κοντινό νησί. Άλλοι πίστεψαν ότι ανήκαν στα πόδια των θυμάτων του ασιατικού τσουνάμι που συνέβη το 2004, καθώς το μοντέλο των παπουτσιών ήταν όλα κατασκευασμένα πριν από το 2004.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση παρέμεινε άλυτη και άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα στην αστυνομία, αλλά και στην κοινή γνώμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.