Ας μας λυπηθεί ο Θεάνθρωπος...

Ο Α.Γεωργιάδης είπε «τέλος» για φέτος στα clubs και τα beach bars – Κανείς όρθιος

Ο Α.Γεωργιάδης είπε «τέλος» για φέτος στα clubs και τα beach bars – Κανείς όρθιος

Πρώτη ημέρα ισχύος των νέων αυστηροποιημένων μέτρων και από σήμερα οι πελάτες σε όλα τα καταστήματα εστίασης θα πρέπει να κάθονται σε τραπεζοκαθίσματα.

«Ήμασταν προετοιμασμένοι», δήλωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ Κρήτης η πρόεδρος του Συνδέσμου Επισιτισμού και Διασκέδασης Ν. Ηρακλείου Μαρία Αντωνακάκη, η οποία εξήγησε ότι τα νέα μέτρα δεν προκάλεσαν έκπληξη στους επιχειρηματίες οι οποίοι παρακολουθούν τις επιδημιολογικές εξελίξεις και ανησυχούν για την εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα στην Κρήτη και τα εμπόδια που ουσιαστικά έχουν εξαφανίσει τον τουρισμό φέτος.

Μάλιστα η κυρία Αντωνακάκη δήλωσε πως οι επιχειρηματίες της εστίασης, γνωρίζουν πως συζητούνται ακόμη πιο αυστηρά μέτρα, εάν συνεχιστεί η εξάπλωση του νέου στελέχους, όπως η «σίγαση» στη μουσική, αλλά κι η επιβολή ωραρίου στα καταστήματα.

«Είμαστε όλοι πολύ ανήσυχοι και προσπαθούμε από την πρώτη στιγμή να τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα», δήλωσε η κυρία Αντωνακάκη και συμπλήρωσε: «Θα πρέπει να δούμε όλοι το πώς θα πειθαρχήσουμε για να μην έχουμε χειρότερα».

Η κυρία Αντωνακάκη αποκάλυψε πως σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τον υπουργό Ανάπτυξης, για τα μέτρα που πρόκειται να εφαρμοστούν από τις 15 Ιουλίου με τους αμιγείς και μεικτούς χώρους, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως δεν προβλέπεται να αρθεί για το φετινό καλοκαίρι το μέτρο για τους καθήμενους. «Ο υπουργός είπε τέλος για φέτος τα clubs και τα beach bars με τους όρθιους να περιφέρονται γιατί αυτό θεωρούν οι λοιμωξιολόγοι ότι μεταφέρει τον ιό και κυρίως τώρα με τη μετάλλαξη που εξαπλώνεται πολύ πιο εύκολα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα εξέφρασε την αγωνία των καταστηματαρχών για το τι μπορεί να ακολουθήσει καθώς υπάρχουν προειδοποιήσεις για ακόμη αυστηρότερα μέτρα σε περίπτωση που νομοί της Κρήτης μπουν στο κόκκινο.

Πηγή: creta24

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.