ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανοικτά την Κυριακή τα εμπορικά μαγαζιά – Τι θα γίνει με τα σούπερ μάρκετ

Ανοικτά την Κυριακή τα εμπορικά μαγαζιά – Τι θα γίνει με τα σούπερ μάρκετ

Κανονικά αναμένεται να λειτουργήσουν και την Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα, εν μέσω εκπτώσεων, ενώ επικρατεί ένα αλαλούμ με τα σούπερ μάρκετ.

Ανάλογα με την εκάστοτε αλυσίδα των σούπερ μάρκετ στη χώρα μας, η λειτουργία τους είναι διαφορετική και οι καταναλωτές θα πρέπει να ξέρουν σε ποια θα μπορούν να κάνουν τα κυριακάτικα ψώνια τους.

Το ωράριο των ΑΒ Βασιλόπουλος

Αρχικά, τα σούπερ μάρκετ του ΑΒ Βασιλόπουλος την Κυριακή 11 Ιουλίου προβλέπεται πως θα λειτουργούν από τις 11:00 μέχρι τις 18:00.

Όμως, το ΑΒ στο Μetro Mall στον Άγιο Δημήτριο την Κυριακή θα λειτουργεί 11:00 με 20:00.

Κλειστά τα σούπερ μάρκετ Μασούτης

Τα σούπερ μάρκετ Μασούτης στο MEDITERRANEAN COSMOS την Κυριακή 11 Ιουλίου μόνο θα λειτουργεί από τις 11:00 μέχρι τις 20:00.

Κλειστά με εξαιρέσεις ο Σκλαβενίτης

Σε γενικές γραμμές τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης είναι κλειστά τις Κυριακές.

Ωστόσο στο εμπορικό Πάρκο Smart Park, στα Σπάτα, την Κυριακή θα προσφέρει τις υπηρεσίες του από τις 11:00 έως τις 20:00.

Πώς λειτουργούν την Κυριακή τα My Market

Για τα σούπερ μάρκετ My Market το καθεστώς λειτουργίας για την Κυριακή, ορίζεται ως εξής:

Αγ. Θεόδωροι: 11:00 με 15:00

Ανάβυσσος: 11:00 – 15:00

Γύθειο: 11:00 – 15:00

Ερέτρια: 09:00 – 14:00

Λούτσα: 11:00 – 15:00

Ναύπλιο Ασκληπιού: 11:00 – 15:00

Σαρωνίδα: 11:00 – 15:00

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων την Κυριακή 11 Ιουλίου

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου με τα εμπορικά καταστήματα να δύναται να λειτουργήσουν και την Κυριακή 11 Ιουλίου, από τις 11:00 έως και τις 18:00.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, σε συμφωνία με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ανακοινώνει επίσημα ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν προαιρετικά ανοιχτά την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 έως τις 18:00. Οι εμπορικές επιχειρήσεις έχουν αποδείξει την άρτια τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και αναμένουν το καταναλωτικό κοινό να καλύψει τις ανάγκες του επιλέγοντας από μεγάλη γκάμα προϊόντων, σε πολύ χαμηλές τιμές, πραγματοποιώντας τις αγορές του σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.