
Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε πως αίρεται ο περιορισμός εμβολιαστικής κάλυψης ανά περιοχή που μέχρι σήμερα ήταν προϋπόθεση για τη διεξαγωγή πανηγυριών ανά τη χώρα.
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Υγείας για τα νέα μέτρα στην εστίαση, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στα πανηγύρια, λέγοντας συγκεκριμένα: «Για τα πανηγύρια καταργείται ο όρος συμπλήρωσης κατά τόπον εμβολιαστικής κάλυψης. Στο εξής επιτρέπονται με τους γενικούς όρους που αφορούν τα προστατευτικά μέτρα κατά του ιού, ιδίως σε σχέση με τη λειτουργία υπαίθριων αγορών και την καθήμενη μόνο διασκέδαση».
Μέχρι σήμερα, τα πανηγύρια επιτρέπονταν σε περιοχές όπου η εμβολιαστική κάλυψη ήταν στο 50% με μία δόση, και αφού είχαν παρέλθει 14 ημέρες. Πλέον, αυτός ο όρος καταργείται και για το υπόλοιπο του καλοκαιριού τα πανηγύρια μπορούν να πραγματοποιηθούν κανονικά, υπό τα νέα μέτρα, φυσικά, που ισχύουν για την ψυχαγωγία σε όλη την Ελλάδα. Δηλαδή, χωρίς χορό και μόνο με καθήμενους επισκέπτες.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.