ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο (βίντεο)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο (βίντεο)

Συγκεντρώσεις με μεγάλη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιούνται αυτή την ώρα σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, εκτός από την μεγαλειώδη της Αθήνας, κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Με σύνθημα «κάτω η χούντα» πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στη Θεσσαλονίκη πορεία αρνητών του εμβολίου για τον κορωνοϊό, αλλά και των μέτρων κατά της διασποράς που εφαρμόζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με το GRTimes.

Κρατώντας ελληνικές σημαίες, τα άτομα που έχουν συγκεντρωθεί μπροστά από τον Λευκό Πύργο λένε «όχι» στον εμβολιασμό και αντιδρούν στους περιορισμούς που τίθενται σε ισχύ (εστίαση, διασκέδαση, εργασία σε δομές κ.α.) και αφορούν όσους δεν έχουν και δε, σκοπεύουν να εμβολιαστούν.

Το κάλεσμα για σημερινές συγκεντρώσεις σε αρκετές πόλεις της χώρας έγινε διαδικτυακά και κυρίως μέσω των κοινωνικών δικτύων και ομάδων στο Facebook.

Συγκέντρωση και στο Ηράκλειο Κρήτης

Συγκέντρωση πραγματοποιείται, παράλληλα, και στο κέντρο του Ηρακλείου, στην πλατεία Ελευθερίας.

Πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί για να διαμαρτυρηθεί για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Creta24, στην περιοχή βρίσκονται και δυνάμεις της αστυνομίας, προκειμένου να επιβλέψουν τη διαμαρτυρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.