ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Οι Μυκονιάτες εκστρατεύουν: Με φουσκωτά σε άλλα νησιά για… γλέντια! – Η κυβέρνηση με το lockdown σπέρνει τον κορωνοϊό

Οι Μυκονιάτες εκστρατεύουν: Με φουσκωτά σε άλλα νησιά για… γλέντια! – Η κυβέρνηση με το lockdown σπέρνει τον κορωνοϊό

Εκατοντάδες φουσκωτά «επιστρατεύθηκαν» από σήμερα το πρωί στην Μύκονο για να μεταφέρουν χιλιάδες τουρίστες στα διπλανά νησιά, σε Τήνο και Πάρο, ειδικά και να γλεντήσουν μακριά από τις απαγορεύσεις και το lockdown της κυβέρνησης!

Αυτό απλά θα οδηγήσει σε διασπορά του κορωνοϊού με κυβερνητική εντολή, ουσιαστικά, γιατί απλά οι Μυκονιάτες επιχειρηματίες «εκστρατεύουν» με σκάφη στα γύρω νησιά!

Έτσι τα πάρτι συνεχίζονται στα γύρω νησιά. Θα πηγαίνουν στις 9 το βράδυ και θα επιστρέφουν στις 6 το πρωί. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ημέρα κάπου 2.000 άτομα θα φεύγουν κάθε απόγευμα από Μύκονο για τα άλλα νησιά.

Η κυβερνητική εμβολιαστική πολιτική κατέρρευσε παταγωδώς στην περίπτωση της Μυκόνου και πλέον είναι «οδηγός» για το τι θα συμβεί σε όλη την Ελλάδα. Με εμβολιασμένο το 90% του πληθυσμού και αυστηρά μέτρα εισόδου στο νησί με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή PCR test, ο κορωνοϊός μολύνει, στην πιο ελαφρά μορφή του φυσικά και τελείως ασυμπτωματικά.

Πότε η υπόλοιπη Ελλάδα θα φτάσει το 90% εμβολιασμού; Ποτέ! Και τι θα κάνουν τότε στην κυβέρνηση; Εκτός από το να καταρρεύσουν…

Η απόφαση για το lockdown της Μυκόνου εν μέσω τουριστικής σεζόν, καταστρέφει τον τουρισμό σε όλη την Ελλάδα μετά και την απειλή την περασμένη Πέμπτη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά για Πάρο, Ίο, Σαντορίνη, Ρέθυμνο και Ηράκλειο Κρήτη.

Η απειλή, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είχε ως αποτέλεσμα να παγώσουν το τελευταίο 48ωρο όλες οι κρατήσεις, με τα μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία του εξωτερικού να κρατούν έκτοτε στάση αναμονής προς τη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια η Μύκονος «τελείωσε» τουριστικά για το 2021: Οι ακυρώσεις πλέον αφορούν και όλο τον Αύγουστο! Κανείς τουρίστας δεν πάει σε ένα μέρος που έχει lockdown!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.