ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

48χρονος σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σερρών- Ήταν εμβολιασμένος

48χρονος σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σερρών- Ήταν εμβολιασμένος

Διασωληνωμένος άντρας ηλικίας 48 ετών νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Γ.Ν.Σερρών. Σύμφωνα με την Διευθύντρια της ΜΕΘ κ. Βασιλική Χατζηπανταζή η κατάσταση του ασθενούς είναι πολύ σοβαρή και βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Ο άτυχος ασθενής είχε εμβολιστεί προσφάτως χωρίς όμως να προλάβει να αναπτύξει αντισώματα, καθώς χρειάζονται τουλάχιστον 15 ημέρες για να αναπτυχθούν ενώ στο ιστορικό του ασθενούς δεν αναφέρονται πιθανά υποκείμενα νοσήματα από τα οποία ήταν γνωστό ότι έπασχε.

Σύμφωνα με τον Δ/ντη της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Σερρών κ. Δημήτρη Μπαλαξή ο 48χρονος είχε εμβολιαστεί με το μονοδοσικό εμβόλιο johnson & Johnson, τέσσερις μέρες πριν νοσήσει

Ο Δ/ντρια της ΜΕΘ κ. Χατζηπανταζή αναφέρει πως υπάρχει και δεύτερος ασθενής που έχει επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας του και υπάρχουν φόβοι πιθανής διασωλήνωσης του με τους μέσους όρους ηλικίας να έχουν πέσει κατά πολύ κάτι που επιβεβαιώνεται και από τον κ. Μπαλαξή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: epiloges tv

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.