Μέτρα κατά του καύσωνα στην Θεσσαλονίκη – Η Δημοτική Αστυνομία μοιράζει νερά σε πολίτες

Μέτρα κατά του καύσωνα στην Θεσσαλονίκη – Η Δημοτική Αστυνομία μοιράζει νερά σε πολίτες

Ο δήμος Θεσσαλονίκης λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για τα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες ενόψει του επερχόμενου καύσωνα, με την Δημοτική Αστυνομία να συμβάλει με τον τρόπο της.

Ειδικότερα, από την Τρίτη στις 11.00 το πρωί και έως τις 19.00 το απόγευμα, ο δήμος Θεσσαλονίκης διαθέτει στο κοινό δύο κλιματιζόμενες αίθουσες, ενώ αύριο Τετάρτη θα προστεθούν ακόμη δύο. Την ίδια ώρα, σε διαρκή λειτουργία με απόλυτη τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, θα βρίσκεται η δομή αστέγων της οδού Ανδρέου Γεωργίου 13.

Σύμφωνα με το GRTimes, η Δημοτική Αστυνομία θα επισκέπτεται από σήμερα πάρκα και σημεία της πόλης όπου παρατηρείται συγκέντρωση πολιτών και κυρίως ηλικιωμένων. Όπως ανέφερε ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής, «η Υπηρεσία θα συμβάλει με πληρώματα, περιπολικά μηχανές σε σημεία που έχουν προκαθοριστεί και θα αναλάβει να ενημερώνει τον κόσμο για τον καύσωνα και τα κλιματιζόμενα μέρη που μπορούν να επισκεφτούν».

Επιπλέον, σύμφωνα με τον κ. Δαγκλή, σε ευπαθείς ομάδες και στους ηλικιωμένους θα μοιράζονται νερά, χυμοί και μπισκότα ενώ η Δημοτική Αστυνομία θα βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα σε περίπτωση που χρειαστεί να μεταφερθεί κάποιος πολίτης τις ημέρες του καύσωνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.