Yπέκυψε στα τραύματα του ο 50χρονος εργάτης που χτυπήθηκε από ρεύμα – Έπεσε από το καμπαναριό

Yπέκυψε στα τραύματα του ο 50χρονος εργάτης που χτυπήθηκε από ρεύμα – Έπεσε από το καμπαναριό

Υπέκυψε τελικά στα τραύματα του, ο 50χρονος εργάτης που τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί έπειτα από εργατικό ατύχημα στις Μοίρες και νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όπως ήδη έχει αναφερθεί, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί όταν ο άτυχος εργάτης, πατέρας δύο παιδιών, εκτελούσε εργασίες στο καμπαναριό του Αγίου Νεκταρίου στις Μοίρες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, την ώρα που εργαζόταν πάνω στη σκαλωσιά ο 50χρονος χτυπήθηκε από ρεύμα με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 5 μέτρων.

Ο ίδιος έφερει σοβαρά τραύματα στο σώμα και το κεφάλι με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες και να τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο Βενιζέλειο όπου και νοσηλευόταν, ωστόσο τελικά δεν τα κατάφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.