ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Δ.Γιαννακόπουλος: «Όσοι καταλαβαίνουν ας μιλήσουν ανοιχτά – Μήπως και μπορέσουμε να σώσουμε ότι σώζεται»

Δ.Γιαννακόπουλος: «Όσοι καταλαβαίνουν ας μιλήσουν ανοιχτά – Μήπως και μπορέσουμε να σώσουμε ότι σώζεται»

Ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε νέα ανάρτηση στο Instagram με την οποία καλεί «όσους καταλαβαίνουν να μιλήσουν», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τι ακριβώς εννοεί.

Παρόλα αυτά η ανάρτηση του Δ.Γιαννακόπουλου έρχεται λίγα 24ωρα μετά τα όσα είπε ο τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς για το εμβόλιο και την επίθεση που δέχθηκε από κυβέρνηση και «ειδικούς», καθώς τον κατηγόρησαν πως μπορεί να επηρεάσει τους νέους ανθρώπους αρνητικά.

«Ένας μόνο άνθρωπος μπορεί να επηρεάσει τουλάχιστον δέκα ακόμη. Αυτοί οι δέκα συνεπώς μπορούν να επηρεάσουν εκατό. Όσοι καταλαβαίνουν ας μιλήσουν ανοιχτά. Μήπως και μπορέσουμε να σώσουμε ό,τι σώζεται», έγραψε σε ανάρτηση του.

Παράλληλα σε βίντεο που ανέβασε νωρίτερα έδωσε απαντήσεις και για το φυλλάδιο που είχε μοιραστεί πριν από λίγους μήνες στα σχολεία και είχε ως χορηγό την ΒΙΑΝΕΞ. Όπως είπε η εταιρεία του έκανε μια χορηγία, χωρίς να ξέρει τελικά πως αυτή θα χρησιμοποιηθεί γι’ αυτό τον τρόπο.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Δ.Γιαννακόπουλος έχει εκφράσει τους τελευταίους μήνες την αντίθεση του τόσο στα θέματα του υποχρεωτικού εμβολιασμού, όσο και στα όσα υποστηρίζει η κυβέρνηση για την κλιματική αλλαγή.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=-nf6TOHeVYc&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.