ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Δικηγόρος ανεμβολίαστων υγειονομικών: «Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού απαγορεύεται από την ΕΕ – Το ξέρει κανείς;»

Δικηγόρος ανεμβολίαστων υγειονομικών: «Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού απαγορεύεται από την ΕΕ – Το ξέρει κανείς;»

Ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος υπερασπίζεται ανεμβολίαστους υγειονομικούς, αποκάλυψε πως η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού απαγορεύεται σύμφωνα με ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συγκεκριμένα ο Ν.Διαλυνάς ανέφερε ότι «η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού απαγορεύτηκε με την ψήφιση ενός κανονισμού της ΕΕ τον περασμένο Ιούνιο».

«Το ξέρει κανένας;» διερωτήθηκε, ενώ σιωπή επικράτησε στο στούντιο.

«Έχει ακουστεί», αρκέστηκε να πει μετά από κάποια δευτερόλεπτα ο ένας δημοσιογράφος. «Έχει ακουστεί».

Παράλληλα σημείωσε, παρότι εμβολιασμένος, επειδή όμως είναι άνω των 60 και έχει υποκείμενα νοσήματα, εκπροσωπεί ανεμβολίαστους υγειονομικούς από τέσσερα νοσοκομεία, κάνοντας λόγο για τριψήφιο αριθμό, δίχως βέβαια να τον προσδιορίσει.

«Στόχος μου να προστατέψω τους πελάτες μου από την αναστολή εργασίας. Προσφύγουμε στο ΣτΕ με επιχείρημα ότι εφόσον τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας, και αφού δεν υπάρχουν στα νοσοκομεία κρούσματα από υγειονομικούς, το να μην επιλέξεις ηπιότερα μέσα και να καταφύγεις στην αναστολή εργασίας άνευ αποδοχών, είναι παραβίαση του δικαιώματος εργασίας και παραβίαση της αρχής της αναλογικότητας», υπογράμμισε.

«Παίρνεις μια νοσηλεύτρια μονογονεϊκής οικογένειας ή μια νοσηλεύτρια που φροντίζει δύο παιδιά και δύο γονείς κατάκοιτους, την θέτεις σε αναστολή, χωρίς αποδοχές, επ’ αόριστον; Ενώ μπορούσε να την θέσεις σε άλλη υπηρεσία όπως τους άνδρες της ΕΜΑΚ» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόνισε δε ότι δεν υπάρχει ποσοστό για υπερμεταδοτικότητα από εργαζομένους νοσηλευτές στα νοσοκομεία, ενώ ανέφερε πώς ακόμα και τώρα υπάρχουν ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στα εμβολιαστικά κέντρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.