ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κινητοποίηση του ΠΑΜΕ έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ για τις αυξήσεις στο ρεύμα

Κινητοποίηση του ΠΑΜΕ έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ για τις αυξήσεις στο ρεύμα

Μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο διοίκησης της ΔΕΗ και φώναξαν συνθήματα κατά των αυξήσεων στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος.

Παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στις αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος πραγματοποιεί στο κτίριο της διοίκησης της ΔΕΗ το ΠΑΜΕ. «Πάρτε πίσω τις αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος. Δεν δεχόμαστε να μας βυθίζουν στα σκοτάδια, ούτε να λεηλατούν το εισόδημά μας. Διεκδικούμε ρεύμα φθηνό για όλο το λαό» αναγράφεται στο πανό της παράστασης διαμαρτυρίας στην οποία συμμετέχει και το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας.

Το ΠΑΜΕ ζητά:

  • Καμία αύξηση στα τιμολόγια του ρεύματος.
  • Μείωση της τιμής του ρεύματος κατά 50% και κατάργηση των χαρατσιών για τα εργατικά και λαϊκά νοικοκυριά.
  • Καμία διακοπή ρεύματος σε λαϊκές κατοικίες και σε μικρές επιχειρήσεις.
  • Δωρεάν ρεύμα σε όσους επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.
  • Αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, στις κοινωνικές παροχές. Κανένας εργαζόμενος χωρίς ΣΣΕ. Κανένας εργαζόμενος κάτω από 751 ευρώ.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ταυτόχρονα, το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί παραστάσεις διαμαρτυρίας στα καταστήματα της ΔΕΗ σε Πειραιά, Ν. Ιωνία, Περιστέρι, Αγ. Αναργύρους, Καλλιθέα, Χαλάνδρι, Ελευσίνα και Κορωπί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.