ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρύτανης ΑΠΘ: «Δια ζώσης θα γίνονται τα μαθήματα στα πανεπιστήμια από τον Οκτώβριο»

Πρύτανης ΑΠΘ: «Δια ζώσης θα γίνονται τα μαθήματα στα πανεπιστήμια από τον Οκτώβριο»

Διά ζώσης θα γίνονται τα μαθήματα στα πανεπιστήμια όπως τόνισε σήμερα ο πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου.

Σημειώνεται ότι χθες οι πρυτάνεις πραγματοποίησαν έκτακτη διαδικτυακή Σύνοδο παρουσία της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, και συμφώνησαν η διδασκαλία στα Πανεπιστήμια το νέο ακαδημαϊκό έτος να διεξαχθεί διά ζώσης και εντός του πλαισίου που ορίζει το υπουργείο Παιδείας.

Η υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε στους Πρυτάνεις πως εντός των επόμενων ημερών θα εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία θα προβλέπει όλες τις λεπτομέρειες της δια ζώσης λειτουργίας των ΑΕΙ.

Σήμερα, ο κ. Παπαϊωάννου μίλησε με θερμά λόγια για τους φοιτητές οι οποίοι πάνε πολύ καλά στους εμβολιασμούς.

«Για τα πανεπιστήμια, θέλω να πω θερμά συγχαρητήρια στους φοιτητές. Έχουμε ποσοστό εμβολιασμού μαζί με νοσήσαντες στο 76-77% σε ενεργούς φοιτητές, που αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το ποσοστό είναι πάνω από 91% στους καθηγητές», είπε ο κ. Παπαϊωάννου μιλώντας στο Μega.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η απόφασή μας χθες ήταν τα μαθήματα θα αρχίσουν διά ζώσης. Το χειμερινό εξάμηνο, αρχές Οκτωβρίου, ξεκινά διά ζώσης για όλα τα πανεπιστήμια. Επανερχόμαστε στην κανονικότητα με την όποια βοήθεια έχουμε, ώστε να υπάρχει ασφάλεια», εξήγησε ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.