ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σεισμός στην Κρήτη – Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία στο Οροπέδιο Λασιθίου

Σεισμός στην Κρήτη – Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία στο Οροπέδιο Λασιθίου

Κλειστά αναμένεται να παραμείνουν αύριο όλα τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης των Κοινοτήτων του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, εξαιτίας του ισχυρού σεισμού 5,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στον δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, ανακοινώνει την διακοπή των μαθημάτων την Τρίτη 28-9-2021 σε όλες τις σχολικές μονάδες της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης των Κοινοτήτων του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) καθώς και του ΝΠΔΔ “Παιδικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου” λόγω εκτάκτων συνθηκών έπειτα από την εκδήλωση ισχυρού σεισμού 5,8 ρίχτερ και έντονων μετασεισμικών δονήσεων με επίκεντρο την περιοχή του όμορου και γειτονικού Δήμου Μινώα Πεδιάδας, στα πλαίσια του σχεδίου “ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ” της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και προκειμένου να διασφαλιστεί η ζωή και η σωματική ακεραιότητα των μαθητών, εκπαιδευτικών και εργαζομένων σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.