ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συγκλονίζουν η κ.Ελένη & η κ.Πηνελόπη μέσα από τα γκρεμισμένα τους σπίτια -«Δεν τα έφτιαξαν σωστά» κατά τον Κ.Μητσοτάκη

Συγκλονίζουν η κ.Ελένη & η κ.Πηνελόπη μέσα από τα γκρεμισμένα τους σπίτια -«Δεν τα έφτιαξαν σωστά» κατά τον Κ.Μητσοτάκη

Προκλητικό σόου πήγε να κάνει γι’ ακόμη μια φορά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς επισκέφτηκε την σεισμόπληκτη Κρήτη για να σταθεί στο πλευρό των πολιτών που είχαν τα σπίτια τους να καταστρέφονται από τον σεισμό.

Παρόλα αυτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης μόνο στο πλευρό τους δεν στάθηκε, καθώς τους άσκησε κριτική για τον τρόπο με τον οποίον έφτιαξαν τα σπίτια! «Αυτή τη φορά θα τα φτιάξουμε σωστά», είπε χαρακτηριστικά την ώρα που οι πολίτες βρίσκονταν σε απόγνωση.

Απάντηση στον Κ.Μητσοτάκη είναι η αφήγηση των δυο ηλικιωμένων γυναικών μέσα από ένα βίντεο 8 λεπτών, η οποία είναι συγκλονιστική. Περπατούν στο κατεστραμμένο χωριό, δείχνουν τα γκρεμισμένα σπίτια τους και θυμούνται τον σκληρό αγώνα που έδωσαν για να τα χτίσουν πέτρα, πέτρα.

Η κ. Ελένη και η κ. Πηνελόπη μιλούν με πόνο αλλά και με δύναμη ψυχής. Βλέπουν τα συντρίμμια και θυμούνται την πρώτη πέτρα που έβαλαν στο σπίτι.

Και είναι αυτό ένα ακόμα βίντεο που μαρτυρά την απόσταση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την πραγματικότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.