ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οργή Άντζελας Γκερέκου για δημοσιεύματα που την φέρουν να έχει προχωρήσει στην ζωή της

Οργή Άντζελας Γκερέκου για δημοσιεύματα που την φέρουν να έχει προχωρήσει στην ζωή της

Την οργή της Άντζελα Γκερέκου προκάλεσαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι είναι ξανά ερωτευμένη με γνωστό επιχειρηματία.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα σημείωναν πως η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας περνούν χρόνο μαζί και ότι ψίθυροι τους θέλουν να βρίσκονται ένα βήμα πριν ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει άμεσα, με το πένθος για τον Τόλη Βοσκόπουλο να είναι ακόμη νωπό.

Η κυρία Γκερέκου απάντησε στα δημοσιεύματα με ανάρτηση της στο Instagram στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

«Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι όποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα έπρεπε να ντρέπεται! Δεν σέβεστε ούτε εμένα, ούτε το παιδί μου αλλά κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες» αναφέρει η ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram.

«Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα… Λυπάμαι!»

Ολόκληρη η σχετική ανάρτηση εδώ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.