ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρατσιστική παράνοια και κορωνουστερία – Έδιωξαν 12χρονο αγόρι από σχολείο

Ρατσιστική παράνοια και κορωνουστερία  – Έδιωξαν 12χρονο αγόρι από σχολείο

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό που καταδεικνύει το βάραθρο της ρατσιστικής παράνοιας στην οποία διολισθαίνουμε ως κοινωνία συνέβη στο Παλαιό Φάληρο.

Ένα 12χρονο παιδί εκδιώχθηκε από το σχολείο του , χωρίς μάλιστα να ενημερωθεί η μητέρα του, λόγω μη προσκόμισης αρνητικού self test.

Εκείνη έμαθε τυχαία για την περιπέτεια του γιου της από μία γειτόνισσα που τον είδε να περιφέρεται στους γύρω δρόμους.

«Μπαίνω μέσα στο γραφείο του διευθυντή και του λέω “που είναι το παιδί μου”; Και μου λέει “Δεν ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει γιατί δεν προσκόμισε το self test της Τρίτης”. Έκλαιγα και χτυπιόμουνα έξω από το σχολείο. Το διώξατε δύο φορές και δεν με ενημερώσατε», καταγγέλλει με τρεμάμενη φωνή η μητέρα η οποία φυσικά προσέφυγε στη δικαιοσύνη για το περιστατικό.

Δείτε το σχετικό video:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.