ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αλήτες και αλητείες: Επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ στην ταβέρνα του επεισοδίου Βασιλακόπουλου!

Τιμωρήθηκε το κατάστημα εστίασης

Αλήτες και αλητείες: Επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ στην ταβέρνα του επεισοδίου Βασιλακόπουλου!

Η δημοφιλής ταβέρνα στην Καλαμπάκα με πρωταγωνιστή τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, αναγκάζεται να πληρώσει «με το… στανιό» πρόστιμο 300 ευρώ για μια αστεία «παράβαση»!

Η μοναδική παράβαση που διαπίστωσαν ήταν ότι το μαγαζί δεν έφερε την ειδική ταμπέλα με την οποία ενημερώνει για τον αριθμό των ατόμων που επιτρέπεται να βρίσκονται στο εσωτερικό, κι έτσι τους βεβαιώθηκε πρόστιμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν προχώρησε σε μήνυση.

«Η ΕΛ.ΑΣ. επέβαλε διοικητικό πρόστιμο ύψους 300€ σε κατάστημα για μη ανάρτηση μέγιστου αριθμού ατόμων», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ενημέρωση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην οποία υπάγεται το κατάστημα.

Την αποτίμηση των ελέγχων τήρησης των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού δημοσίευσε, όπως κάθε ημέρα, η Εθνική Αρχή Διαφάνειας. Μεταξύ αυτών των ελέγχων, ήταν και εκείνος που διεξήχθη σε κατάστημα εστίασης στην Καλαμπάκα στο οποίο έγινε το περιστατικό της επίθεσης στον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο το οποίο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως έγινε γνωστό, στο κατάστημα αμέσως μετά το συμβάν διενεργήθηκε σχετικός έλεγχος από αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο με δυο περιπολικά. Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί ήλεγξαν τους 16 θαμώνες και τους 5 εργαζόμενους και διαπίστωσαν ότι είχαν όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα (εμβολιασμού και ασφάλισης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.