ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ρόδος: Εξελίξεις στην υπόθεση της καταγγελίας 15χρονης για ασελγείς πράξεις από τον θείο της- Αφέθηκε ελεύθερος

Ρόδος: Εξελίξεις στην υπόθεση της καταγγελίας 15χρονης για ασελγείς πράξεις από τον θείο της- Αφέθηκε ελεύθερος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 41χρονος κάτοικος ακριτικού νησιού ο οποίος καταγγέλθηκε για ασελγείς πράξεις από την έφηβη ανιψιά και βαφτισιμιά του.

Στον άνδρα επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρέωση εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα μία φορά τον μήνα αλλά και απαγόρευση συναναστροφής με ανήλικα χωρίς την παρουσία άλλου ενήλικα.

Ο δικηγόρος του, Γιώργος Ρουμελιώτης, επεσήμανε πως ο εντολέας αρνείται όλες τις κατηγορίες ενώ πρόσθεσε πως η ανήλικη μίλησε σε μία καθηγήτριά της και εκείνη με τη σειρά της απευθύνθηκε στην εισαγγελία που κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες.

Επίσης πρόσθεσε πως αγνοεί «το κίνητρο» πίσω από την καταγγελία του παιδιού.

Η καταγγελία της ανήλικης

Η ανήλικη κατήγγειλε πως ο θείος της, ο οποίος είναι και νονός της, προχώρησε σε ασελγείς πράξεις το Πάσχα του 2020, όταν ήταν 14 ετών. Η νεαρή, όπως είπε, ήταν στο δωμάτιο του θείου της και έβλεπε ταινίες στον υπολογιστή του, μαζί με τον 14χρονο ξάδερφό της – γιο της αδερφής του πατέρα της, όταν τέλειωσε η πρώτη ταινία, ο θείος της είπε να βάλουν και δεύτερη.

Στη διάρκεια της τελευταίας νύσταξε και κάποια στιγμή ο ξάδελφός της είχε πάει στην τουαλέτα. Την είχε πάρει ο ύπνος αλλά κατάλαβε ότι ο καταγγελλόμενος είχε σηκώσει την μπλούζα της και τη θώπευσε στο στήθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Του είπε «τι κάνεις, πας καλά;», εκείνος, όμως, δεν απάντησε και η ανήλικη έφυγε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.