ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Νεκρή η 23χρονη έγκυος που είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο – Ήταν στα «αζήτητα» για ένα μήνα

Νεκρή η 23χρονη έγκυος που είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο – Ήταν στα «αζήτητα»  για ένα μήνα

Άσχημη κατάληξη είχε η εξαφάνιση της 23χρονης Φωτεινής, τα ίχνη της τα οποία χάθηκαν στις 8/10 από την περιοχή της Κυψέλης ενώ ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ταυτοποιήθηκε η σορός της κοπέλας απο συγγενή της.

Όπως προέκυψε, η γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή σε δρόμο κοντά στο σπίτι της την ίδια ημέρα που εξαφανίστηκε (8/10). Ωστόσο, η σορός της, ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει σε εκείνη, μόλις χθες, από άτομο της οικογένειάς της.

Ολο αυτό το διάστημα ήταν στο ψυγείο ενός νοσοκομείου και τελικά την έθαψαν ως άγνωστη μαζί με το αγέννητο παιδί της.

Την ίδια, ώρα, κυκλοφορούσε από «Το χαμόγελο του παιδιού» το missing alert για την εξαφάνιση της εγκύου, που άφησε ορφανά άλλα τρία παιδάκια ηλικίας από 1,5 έως 4 χρόνων ενώ όταν εξαφανίστηκε ήταν έγκυος περίπου 6 μηνών στο τέταρτο παιδί της.

Σε τηλεοπτική εκπομπή είχαν φτάσει καταγγελίες για κακοποίηση της εγκύου αλλά και των παιδιών της, από την γυναίκα που φιλοξενούσε την 23χρονη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Από τις αρχές Ιουνίου είχαμε λάβει στο “Χαμόγελο του Παιδιού” αναφορές για κακοποίηση των τριών ανήλικων παιδιών της, όχι από την ίδια, αλλά από τρίτα άτομα. Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ανηλίκων και βάσει κοινωνικής έρευνας, τα παιδιά απομακρύνθηκαν από την οικία τους» είχε πει στην εκπομπή, ψυχολόγος στο «Missing Alert».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.