ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνέδριο για τη βία κατά των γυναικών: «Να είναι οι κόρες μας τα τελευταία θύματα» είπε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς

Συνέδριο για τη βία κατά των γυναικών: «Να είναι οι κόρες μας τα τελευταία θύματα» είπε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς

Την πρώτη εκστρατεία στην Ελλάδα με τίτλο «Γίνε Άθρωπος», με στόχο την πρόληψη αλλά και την εξάλειψη κάθε μορφής έμφυλης βίας, διοργάνωσαν το CSI Institute και η Περιφέρεια Αττικής, στον αγώνα για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών και οργάνωσαν. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη με συντονιστή τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Χασαπόπουλο και σε αυτό παρευρέθησαν άτομα που έχουν υποστεί βία έιτε τα ίδια, είτε κάποιος από την οικογένειά τους.

«Βρισκόμαστε εδώ σήμερα για να περάσουμε ένα ηχηρό μήνυμα μέσα από τη βία που έχουμε βιώσει στις οικογένειές μας, ώστε οι κόρες μας, τα αγόρια μας, οι φίλοι και οι φίλες μας να είναι τα τελευταία θύματα» δηλώνει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο, σε συνέδριο για τη βία κατά των γυναικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο συνέδριο, εκτός από τη μητέρα της Γαρυφαλλιάς συμμετείχε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της ενώ μέσω βίντεο παρενέβη και η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.