ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Σύσκεψη για τα μέτρα κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Αγίου Ανδρέα – Τα μέτρα που αποφασίστηκαν

Ποιοι συμμετείχαν στη σύσκεψη;

Πάτρα: Σύσκεψη για τα μέτρα κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Αγίου Ανδρέα – Τα μέτρα που αποφασίστηκαν

Σύσκεψη για τα μέτρα που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια του εορτασμού του πολιούχου της Πάτρας, Αγίου Ανδρέα, την προσεχή Τρίτη, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της μητρόπολης Πατρών, στην οποία συμμετείχαν ο μητροπολίτης Χρυσόστομος, εκπρόσωποι της περιφέρειας, υγειονομικών φορέων και της Αστυνομίας.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, «ενημέρωσα τους συμμετέχοντες στην σύσκεψη για το τι ακριβώς προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο και ζήτησα την αυστηρή τήρησή του, με την ανάλογη υπευθυνότητα, από όλους τους φορείς».

Επίσης, ανέφερε ότι «έχουμε εμπιστοσύνη στον μητροπολίτη Πατρών, ο οποίος έχει δείξει την καλή του θέληση καθ΄ όλη διάρκεια της πανδημίας, ενώ δεν ξεχνάμε τις μάχες που έχει δώσει και τις προτροπές του για τον εμβολιασμό».

Παράλληλα, ο αντιπεριφερειάρχης επισήμανε: «Φαντάζομαι ότι όλοι θα συμβάλλουμε ώστε να πραγματοποιηθεί η γιορτή της πόλης μας, η γιορτή του πολιούχου, με τις κατάλληλες υγειονομικές συνθήκες, ώστε να μην έχουμε ατυχήματα».

Τι μέτρα αποφασίστηκαν

Όσον αφορά τα μέτρα, είπε ότι «θα υπάρχει μία είσοδος και μία έξοδος στον νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα, ενώ κατά την διάρκεια της λιτανείας της Τίμιας Κάρας δεν θα υπάρξει στάση, με βασικό σκοπό να μην προκληθεί συνωστισμός».

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, «η Αστυνομία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για την αποφυγή του συνωστισμού», υπογραμμίζοντας ότι «κατά την διάρκεια της σύσκεψης μίλησα ξεκάθαρα για το υγειονομικό πρωτόκολλο που περιλαμβάνει και τους ελέγχους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του, ο διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, είπε: «Δεν μπορώ να αντιληφθώ ότι θα πάμε σε οποιαδήποτε εκδήλωση, χωρίς να έχουν ληφθεί τα πιο αυστηρά μέτρα που υπάρχουν σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε να προστατευθεί η δημόσια υγεία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.