ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μαρούσι: 57 συλλήψεις πριν από τον χθεσινό αγώνα βόλεϊ γυναικών – Ο εξοπλισμός που είχαν στην κατοχή τους

Μαρούσι: 57 συλλήψεις πριν από τον χθεσινό αγώνα βόλεϊ γυναικών – Ο εξοπλισμός που είχαν στην κατοχή τους

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές 57 ατόμων, μεταξύ των οποίων και 27 ανηλίκοι, για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν χθες, Τετάρτη (24/11), στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, «πολυπληθής ομάδα ατόμων επιβιβάστηκε στον συρμό του ΗΣΑΠ στον σταθμό “Πετράλωνα”» με κατεύθυνση την Κηφισιά, για τον ευρωπαϊκό αγώνα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, στο κλειστό του Αγίου Θωμά, κόντρα στην Οστράβα, στο πλαίσιο του CEV Challenge Cup. Στον σταθμό «Βικτώρια» κάποια από τα άτομα αυτά αποβιβάστηκαν και ενώθηκαν με άλλα άτομα που τους περίμεναν εκεί. Αφού ξυλοκόπησαν έναν άνδρα, τραυματίζοντάς τον ελαφρά και αφαίρεσαν πυροσβεστήρες, επιβιβάσθηκαν ξανά στον ίδιο συρμό, με κατεύθυνση την Κηφισιά.

Στη συνέχεια κατέβηκαν στον σταθμό «Νερατζιώτισσα» και κατευθύνθηκαν πεζή προς το «Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά Αμαρουσίου» για να παρακολουθήσουν τον αγώνα βόλεϊ.
Οι Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) που είχαν σπεύσει στο σημείο, τους εντόπισαν και τους ακινητοποίησαν.

Στην κατοχή ενός βρέθηκε μάλιστα και κατασχέθηκε πυροσβεστήρας και αναδιπλούμενος σουγιάς, ενώ οι υπόλοιποι στη θέα των αστυνομικών πέταξαν στο δρόμο:

πλαστικό μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό και προσαρμοσμένη κροτίδα
3 ενεργοποιημένους πυροσβεστήρες
2 πτυσσόμενα κλομπ
3 μη ενεργοποιημένες φωτοβολίδες
4 αναδιπλούμενους σουγιάδες
2 μαχαίρια
8 κατσαβίδια
τιρμπουσόν
αναδιπλούμενο πολυεργαλείο
2 σφυριά
2 αξίνες
φτυάρι
τσεκούρι
σκερπάνι
μεταλλική ράβδο
μεταλλικό λοστό
πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο
θήκη κλομπ
2 ξύλινα κομμάτια από καρέκλα
2 λάστιχα
3 ζώνες
2 άδεια γυάλινα μπουκάλια και υπόλειμμα μπουκαλιού

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών κατά συναυτουργία, απλών σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία, κλοπής κατά συναυτουργία, επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών και περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.